Huawei'den sevgililer günü için hediye alternatifleri

Huawei'den sevgililer günü için hediye alternatifleri

Huawei'den sevgililer günü için hediye alternatifleri

A+A-

Huawei, sevgililer günü için çeşitli hediye alternatifleri sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sevgililer günü için birçok seçenek, Huawei'nin online mağazasında yerini aldı. Markanın 16 inç MateBook dizüstü bilgisayarları ve yeni tabletleri, 3 ay vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ve indirim fırsatlarıyla sunuluyor.

Huawei'nin 16 inç ekranlı dizüstü bilgisayarları geniş görüntüleme alanıyla yaratıcılık ve medya tüketiminde masaüstü bilgisayar deneyimine denk seçenekler sunuyor. Intel'in yeni nesil i9 ve i5 işlemci seçenekleriyle sunulan MateBook D16 ve 16s bilgisayarlar, kapsamlı fiziksel ve dijital bağlantı seçenekleri, markanın telefon ve tabletleri ile ekosistem oluşturabilme özellikleri ile öğrenci ve çalışanların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı.

MateBook D16'ların i5 ve i9 Intel işlemcili versiyonlarının yanında bluetooth mouse, FreeBuds SE 2, uzatılmış garanti ve hediye kuponları sağlanıyor.

MateBook 16s'te ise MatePad SE 64GB ve bluetooth mouse hediyeleri yanında ayrıca indirim kuponuyla tüketiciye sunuluyor.

Huawei, yansımasız ekrana sahip MatePad 11.5 PaperMatte ve MatePad Air tabletleri için de sevgililer günü kampanyası kapsamında özel indirim sunuyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.