Haydar İnanır, intihardan 20-25 gün öncesinde Bayındır'a sürgün gönderildi mi?

Haydar İnanır, intihardan 20-25 gün öncesinde Bayındır'a sürgün gönderildi mi?

Geçen hafta intihar eden İzBB Özel Kalem Müdürü Haydar İnanır'ın yerine Bayraklı belediyesinin tartışılan ismi Özel Kalem Müdürü Berk Ulusal mı getirildi?

A+A-

İzBB Özel Kalem Müdürü Haydar İnanır'ın intiharındaki "SIR" perdesinin aralanması adına İzmir kamuoyu İzBB Başkanı Cemil Tugay'dan açıklama beklerken, yüzlerce soru da bir biri ardına okurlarımız tarafından sıralanıyor... 

Haydar İnanır'ın intihar etmeden 20-25 gün kadar öncesinde İzBB Özel Kalem Müdürlüğü'nden Bayındır'a sürgüne gönderildiği, İzBB ve Grand Plaza kaynaklarınca öne sürülüyor!
İnanır'ı yakından tanıyan İzBB çevreleri ve CHP üyeleri, İnanır'ın Özel Kalem Müdürlüğü görevinden alındığını, en az 10 gün Bayındır'da sürgünde kaldığını, ardından İzBB'de temizlik işlerine verilmek istendiğini ve intihar ettiği gün de görevlendirilme yazısının Grand Plaza "garson" olarak yapıldığını iddia ettiler!
Kaynaklar, İnanır'ın görevlendirilme yazısının Grand Plaza arşivinde olduğunu iddia ediyor! (Kaynaklar, Haydar İnanır'ın Grand Plaza detayını Grand Plaza Başkanvekili Ayten Gülsever'in bildiğini belirtiyor!)

Öte yandan İzBB kaynakları, Bayraklı belediyesinde açığa alınan Özel Kalem Müdürü Berk Ulusal'ın İzBB Özel Kalem Müdürlüğüne getirildiğini, İnanır'ın intihar ettiği gün Genel Merkez yöneticileri ile birlikte Kıbrıs'a gitmek için Ankara'da olan İzBB Başkanı Cemil Tugay'ın yanında Berk Ulusal'ın da bulunduğunu öne sürdüler!

Cemil Tugay'ın Karşıyaka'da beraber çalıştığı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilince de Büyükşehir'e transfer ettiği Haydar İnanır'ın intiharı hakkında sessizliğini sürdürmesi, kamuoyunda merak ve şüpheyle karşılandığı belirtiliyor!
Haydar İnanır'ın cenazesinde bir grup gencin, Berk Ulusal'ın etrafını sarıp bir dahlinin ortaya çıkması halinde kendisinden hesap soracaklarını beyan ettikleri yönündeki iddialar doğru mudur?
Gene cenazede Haydar İnanır'ın eşi (Yağmur) "Keşke bildiğimi söylemeseydim" diye dövündüğü iddiası doğru mudur?
Haydar İnanır'ın veraset ilamı çıktı mı?
Üzerinde taşınır taşınmaz varlıklar var mı?
İntihardan önceki hesap ve tapu hareketleri incelendi mi?
Savcılık makamı, konuyu şüpheli ölüm kapsamında mı soruşturuyor?
Kamuoyunda artarak devam eden bu şüphelerin aydınlatılması ve soruşturmanın selameti açısından İçişleri Bakanlığı'nın göreve davet edilmesi ve Başkan Cemil Tugay'ın açığa alınması gerekmiyor mu?

Dip not: Berk Ulusal'ı yakından tanıyan Bayraklı kaynakları, Ulusal'ın 1. işinin "Yeni Nesi Meyhane" işletmeciliği, 2. işinin de "Belediyecilik" işleri olduğunu belirttiyor!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.