Hakan Olgaç'a: Askerde maaş alanların borduraları su sayacı mı? Nasıl sıfırlayacaksınız?

Hakan Olgaç'a: Askerde maaş alanların borduraları su sayacı mı? Nasıl sıfırlayacaksınız?

Telegram Haber'in ortaya çıkardığı askerde maaş alan ASKİ'ciler haberi, ASKİ'ci Hakan Olgaç'ın kimyasını bozmuş!

A+A-

Telegram Haber'a Aydın BŞB ASKİ'den yapılan bir ihbarla ortaya çıkan, askere giden ve maaşlarını almaya devam eden ASKİ bürüokratları ile şirket yönetiminde kimlerin olduğu sorusu; ASKİ'ci Hakan Olgaç'ı paniğe sürüklemiş!

Dün yayımladığımız haberimizde, askerde bile maaşları kesilmeyen ASKİ'cilerin kimlerin olduğunun Müfettişlere bildirilmesi, kamu zararı yaratan failler hakkında yasal işlemlerin başlatılması yönünde ASKİ'yi yönetenlerden istenilmişti.

ASKİ'ci Hakan Olgaç'ın kimyasını bozan haberimizin ardından, ortaya çıkan bu çok ciddi konunun Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kulağına gitmemesi için bir dizi önlem çalışması yaptığı, başlattığı aktarıldı.

Olgaç'a soruyoruz; 100 liralık su borcunu ödemeyen vatandaşa icra gönderen zihniyet, binlerce liralık avanta maaş alarak kamu zararı yaratanları neden hala korumaya kalkışıyor? 

Yoksa su sayaçları gibi; maaş borduralarını da sıfırlıyarak bu işlerden yakanızı sıyıracağınızı mı sanıyorsunuz? 

See... ve daha başka Amo... Car... gibi; Kuşadası'nın ünlü otellerinde olup bitenlere ait bilgi ve görüntüler, yarın DEVLETE teslim edildiğinde; nelerin ortaya çıkacağını bizler bile hesaplayamıyoruz! 

Hakan Olgaç'a tavisyemiz; kimler askerdeyken maaş almışsa, bir an önce o isimleri maaş borduraları ile Müfettişlere bildirmesi ve haklarında suç duyurusunda bulunulması yönünde olacaktır!

"Halk ister Özlem Çerçioğlu yapar" sloganı yoksa bürokrat ister maaşlar askerde bile ödenir mi oldu?

Pandemiden dolayı kapalı esnafı su borcundan icraya ver... Köylüyü icraya ver... Taşeron işçilere mesaisini ödeme... İş yandaşına, candaşına geldi mi askerde bile maaş alsın... 

Sevsinler sizin halkçılığınızı, sevsinler sizin ASKİ'ciliğinizi... 

Ne yani gözünüzü döndürüp maaş bordurlarınıda mı imha edip sıfırlayabileceksiniz? 

 

Not: ASKİ'ci Ozan Çavuşoğlu'na; Kızılcaköy'deki dillere destan milyon dolarlık malikanenize yerleşebildiniz mi? Hani şu karı-koca alınteri dökerek çalışıp maaşınızdan biriktirdiğiniz paralarla satın aldığınız o 4.5 dönüm arazi üzerine kondurduğunuz malikanenizden söz ediyoruz canım... Bak, yaz ayları yerini güz aylarına bıraktığı bugünlerde; dışarıda mangal partilerinin ciks düşeceğini hatırlatırız! Al yanına yandaşlarını başla partilere... Nasıl olsa Müfettişler işlerini yapıyorlar... Unutmadan... Lange Rover'lerin 2022 modelleri çıkmış... Lansmana özel 5 ve yukarısı milyon TL fiyatından satışları başlatılmış... Daha düşük markalar da zaten o malikanenizin kapısına yakışmaz... Hatırlatıverelim dedik de... 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.