Hakan Olgaç ve Egemen Emre Beşli, anılarını tazelemişler!

Hakan Olgaç ve Egemen Emre Beşli, anılarını tazelemişler!

TV Kanallarının banttan vereceği belirtilen Olgaç, Beşli buluşmasında; Beşli'nin Müdür Şakir Çetinkaya'dan destek aldığı belirtiliyor!

A+A-

Türkiye'de Telegram Haber'in ortaya çıkardığı ve yazdığı Aydın BŞB Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) vurgun, talan, sayaç, tahakkuk silme yolsuzluk dosyaları Müfettişler tarafından didik didik incelenirken; haberlerimizle birlikte ihbarlarda yağmaya devam ediyor... 

Telegram Haber, ASKİ'de hangi bürokratların askerdeyken maaş almaya devam ettiğini sormuş, Hakan Olgaç'ın da bu isimleri Müfettişlere bildirmesini ve haklarında suç duyurusunda bulunması gerektiğinin altını çizmişti...

Olgaç'ın kimyasını bozan haberimiz karşısında, askerdeyken bile avanta maaşı cebine indirenlerin Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun kulağına gitmemesi için yoğun çaba sarf ettiği, ne yapacağını şaşırdığı yönünde de içeriden bilgiler aktarılmıştı...

Öte yandan en son gelen bilgiler içinde; Hakan Olgaç ile Egemen Emre Beşli'nin "Askerdeyken avanta maaş alanlar kim" haberimizin ardından çok fena kapıştıkları bildirildi!

Bir yanda itirafçıların son hazırlıkları yaptıkları hatta çok özel bilgi ve belgeleri Müfettişlere teslim edeceği iddiaları Aydın'da kulaktan kulağa yayılırken; Aydın halkının da "yetim hakkına göz diken, yiyenlerin" ortaya çıkarılması adına gece gündüz çalışan Müfettişlere güç, kuvvet için de "Allah zihin açıklığı versin" diye dua ettikleri belirtildi. 

Olgaç, Beşli kapışması bir yana flaş bir ihbarda Beşli'nin taşerondan Müdür yaptığı ve altında çalıştırdığı Şakir Çetinkaya hakkında yapıldı!

Çetinkaya'nın Kuşadası ASKİ Müdürü Hakan Berber'le birlikte Kuşadası'nda ASKİ'nin halka daha iyi hizmet vermesi için 1+1 daire kiraladıkları belirtildi! 

Çetinkaya, Berber ve Beşli'nin ASKİ Kuşadası'nın daha verimli çalışması için, bu 1+1 dairede bir araya geldikleri, sorunlara kesin çözümler buldukları ihbar edildi!

Olgaç ve Beşli'nin askerde avanta maaş alan ASKİ bürokratları konusunda kapıştıkları bir yana; Olgaç'ın avanta maaş alanlar hakkında nasıl bir işlem yapacağı merak konusu oldu!

Telegram Haber'e ihbarlar yağarken; kaynaklar 1+1 dairede yapılan ASKİ çalışmalarına ilişkin detay görsellerin sosyal medyaya düşeceğini öne sürdüler!

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.