Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından önce bugünden normal mesai başlattığı ortaya çıktı!

Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından önce bugünden normal mesai başlattığı ortaya çıktı!

CHP'li Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin geçen hafta cuma günü birim müdürlüklere gönderdiği yazı ile bugünden çalışan memurlar üzerinde "esnek çalışma saati" uygulamasını kaldırdığı, 8-17 tam mesai başlattığı ortaya çıktı!

A+A-

Yok artık falan demeyiniz!

Yer... Güzelbahçe... Belediye Başkanı... CHP'den Mustafa İnce...

Türkiye'de rantın cirit attığı, imar konularında her telden filmlerin döndüğü, sisteme entegre müteahhitlerin de sağıla sağıla eşek yüküyle para kazandığı İzmir'in sahil bandındaki ilçesi...

Betonun her dozajının her renginin dağa taşa döküldüğü bir ilçeyi yerelde yönetmekte kolay değil!

Mustafa İnce'nin kimlere nasıl söz verdikten sonra kimleri nasıl tongaya düşürdüğünden yani 2009'dan söz etmeyeceğiz...

Güncel... Güncel... Günlük... Dakikalık... Bilgiler vereceğiz haberimizde...

Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 2 saat öncesinde yaptığı açıklama ile Pandemi yasaklarının 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılacağını belirtmişti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında; kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarının 1 Temmuz itibaren esnek çalışma saatleri uygulamasından (Sabah saat: 10:00-12:30, 13:00-16:00) normal mesai saatleri uygulamasına geçeceğinin altını çizmişti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kısıtlamaların kaldırıldığına yönelik açıklaması şöyleydi: 
- 1 Temmuz'dan itibaren: 

Sokağa çıkma kısıtlamalarının tamamını kaldırıyoruz. 
Şehirler arası seyahat kısıtlamalarıyla şehir içi toplu taşıma araçlarındaki sınırlamalar sona eriyor.
Müzikle ilgili kısıtlamaları 24.00'e çekiyoruz. Kusura bakmayın, gece kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok. 
Kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiliyor.

Bakın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamu kurum ve kuruluşlarında normal mesai düzenine geçiyoruz açıklamasının akabinde Güzelbahçe Belediyesinin bir memur çalışanı normal mesai düzenine bugünden geçtiklerini bildirdi!

Devlet memuru olan arkadaş aynen şu bilgileri elektronik ortamda geçti: "Başkan Mustafa İnce, cuma günü müdürlüklere gönderdiği yazı ile bugünden (Pazartesi) başlamak üzere normal mesai düzenine geçildiğini bildirmiş ve Pandemi yasakları çerçevesinde esnek çalışan biz memurlarda bu sabahtan itibaren 08-17 mesaiye başlamış bulunuyoruz. Başkanın bu yöndeki yazısı tüm birim müdürlerinde bulunmaktadır. İnkar etmeleri bile söz konusu değil, sabah biz memurlar olarak 08'de mesaiye geldik ve yüzümüzü okuttuktan sonra iş başı yapıp akşam da saat 17:00'da işyerimiz belediye binasından ayrıldık."

Düşünebiliyor musunuz Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'deki iş aşkını?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından neredeyse 70 saat öncesinde CHP'li Başkan Mustafa İnce Pandemi önlemleri çerçevesinde esnek çalışma saatlerini askıya alıyor; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından neredeyse 10 saat öncesinde de memurları normal mesai düzeni içinde çalıştırabiliyor! 

Dönemim Show TV Ana Haber spikeri Reha Muhtar'ın Akşam Haberleri cıngılında yer alıyordu: "Nerde bu devlet!"  

10 Yılı aşkın bir süredir Güzelbahçe'de nelerin döndüğünü yazıyoruz... Öylesine konular var ki insan ister istemez yazmaya bile tiksiniyor! 

Ne yapsak acaba bizde Güzelbahçe Belediyesi haberleri için cıngıl mı hazırlatsak: "Ey devlet Güzelbahçe ne zaman geleceksin?"  

Atlamayalım; Güzelbahçe Belediyesi emekli trafik polis memuru, başkan yardımcısı Mustafa Günay'ın mahdumu ile Malatya asilzadelerinden Veli Bey'in yegeni yeni bir ticaret anlaşması yapıp ortaklığa başlamışlar... İzmir'in en meşhur gökdeleninde de ofis tutmuşlar... Demek ki bundan böyle Güzelbahçe'de iş yapacak olan müteahhitler efendice de değil, gökdelenlerde ağırlanacaklar!

Hayırlı tırpanlar...

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.