GÜRSEL EROL'DAN ÇİĞLİ'DE BAŞKAN YARDIMCISI OPERASYONU

GÜRSEL EROL'DAN ÇİĞLİ'DE BAŞKAN YARDIMCISI OPERASYONU

GÜRSEL EROL'DAN ÇİĞLİ'DE BAŞKAN YARDIMCISI OPERASYONU

A+A-

İzmir’de şirketleri bulunan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, TBMM’de uzun yıllar danışmanlığını yapan Ronay Gezici için Çiğli’de operasyon başlattı. Gezici’yi daha önce Narlıdere Belediyesi’nde hemşerisi olan Eski Başkan Ali Engin’in onayıyla başkan yardımcısı yaptıran Erol, Gezici’yi şimdi de Çiğli Belediyesi’nde başkan yardımcısı yaptırmak için bastırıyor.

DESTEKÇİ ESKİ ORTAK

Erol’un bu girişimini destekleyen ismin ise, bir dönem ortak şirket kurduğu kaydedilen ve Çiğli ile Büyükşehir Belediyesi’nde CHP’den Meclis Üyesi seçilen Niyazi Arslan olduğu belirtiliyor. Niyazi Arslan yeğeni olduğu bir önceki Belediye Başkanı Hasan Arslan döneminde belediye şirketlerinde yöneticilik de yapmıştı. CHP’deki son kurultay sürecinde Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu’nun Değişim Hareketi’nin karşısında Tunceli’den hemşerisi olan eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında saf tutan Gürsel Erol’un bu hamleyle Çiğli Belediyesi’nde söz sahibi olmak istediği belirtiliyor. Değişim Hareketi’nin lideri olarak Genel Başkan seçilen Özgür Özel’in aday yaptığı Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yılmaz’ın Erol’un bu talebine nasıl yaklaşacağı ise, merak konusu.

BELEDİYEYE HİÇ GELMEDİ İDDİASI

Ronay Gezici, yine Gürsel Erol’un operasyonuyla geçtiğimiz aylarda Narlıdere’de belediye başkan yardımcısı yapılmıştı. Bu sadece Gezici’nin kadrosunun Başkan Yardımcılığına yükseltilmesi operasyonuydu. Hatta iddiaya göre Gezici, belediyeye neredeyse hiç gelmemişti. Aradan 6 ay geçince Gezici bu kadronun sahibi oldu. Gezici’nin şimdi de Çiğli Belediyesi’nde başkan yardımcısı yapılmak istenmesinin, belediye ve partide rahatsızlık yarattığı bildiriliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.