Grand Plaza, o şirketten meğer 2 yılda 6 ihalede 3.5 milyonluk malzeme kiralamış!

Grand Plaza, o şirketten meğer 2 yılda 6 ihalede 3.5 milyonluk malzeme kiralamış!

Grand Plaza'nın 2 yılda 6 zincirleme ihale ile o şirketten 3.5 milyonluk, masa, sandalye, masa örtüsü kiraladığı ortaya çıktı! CHP'liler, Soyer'in yönetim anlayışını ne zamana kadar alkışlamayı düşünüyorlar? G. Plaza acaba tabure ihalesine de çıkacak mı?

A+A-

Sahi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aynı zamanda CHP'den İzmir Milletvekili oluyor değil mi? 

Sayın Kılıçdaroğlu'nun İzmir'den "Vekil" olma münasebeti ile İzmir'deki yerel yönetimlerin neler yapıp yapmadıklarını da sanırım en iyi ve yakından bilen kendileri oluyordur; öyle değil mi? 

Sanırım ömüzdeki yakın bir tarihte sayın Kılıçdaroğlu CHP İzmir İl yeni binasının açılışı için İzmir'de olacaklar...

Sayın Kılıçdaroğlu, 27 Ağustos günü Ege'de olacak... Sabah saatlerinde Bodrum'da başlayacak programına göre; yangında zarar gören yerlerde yapacağı incelemlerin ardından öğle saatlerinde de Büyükşehir Belediye Başkanları ile toplantı yapması bekleniliyor! Basın açıklamasının ardından Marmaris, Köyceğiz'de yapacağı ziyaretlerin (Taziye) ardından geceyi de Muğla merkezde geçireceği öngörülüyor!

Kılıçdaroğlu, 28 Ağustos'ta 2. Orman Çalıştay'ının açılışına yapacak.... Sayın Kılıçdaroğlu yeni hafta başında İzmir'e gelir mi; orasına ait elimizde bir bilgi yok ama, elinde İzmir'in pek bi güzel yönetildiğine ilişkin bilgilerin olduğunu tahmin edebiliyoruz!

Aşağıdaki ihale belgeleri Soyer'in İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu döneme ait... Yani 2 yıllık... 

Şimdi, şu Grand Plaza şirketini yönetenlere sormak lazım; evlerinizde kullandığınız masa, sandalye ve bilimum eşyaları satın almayıp, kiralıyor musunuz? 

Ananız, babanız evlerinde kiraladıkları masa ve sandalyelerde mi sizleri yedirip, içirip, büyüttü?

Bu nasıl bir yerel yönetim anlayışıdır sayın Kılıçdaroğlu?

Nerede kaldı şimdi sizin hak, hukuk, adalet, yetim hakkı laflarınız? Daha geçen ay Aydın'dakilere akıl fikir verip, "Bu harcadığınız paralar halkın parası, kuruşunun hesabını da vermesini bileceksiniz" demediniz mi sayın Kılıçdaroğlu? Ya sizin belediye başkanlarınız sizin söylediklerinizi algılamıyor ya da para saymasını bilmiyorlar!

Buyurun sayın Kılıçdaroğlu, şu 2 yılda zincirleme aynı şirketin kazandığı 6 ihaleye ne diyebileceksiniz? Kaldı ki bu işler sizin mesleki anlamda da uzmanlık alanınıza girmiyor mu? 

Kusura bakmayınız ama sayın Kılıçdaroğlu, 3.5 milyonu olan adam bu ülkede masa sandalye fabrikası kurduğu gibi; en az 20 kişiye de iş-aş-ekmek vermiş olur! Koskoca TOGG araba fabrikasının kuruluş sermayesine bakın önce; ondan sonra 3.5 milyona masa sandalye fabrikasının kurulup kurulmayacağını anlarsınız! 

Ah... Aziz Kocaoğlu ah... Ne iyi ettiniz de sayın Kılıçdaroğlu'nu 2015 seçimleri öncesinde İzmir'den vekil olmasına rıza edebildiniz! Yoksa ne olurdu bu İzmir'in belediye başkanlarının hali? Kolay mı bu devirde masa, sandalye ihalesine çıkabilmek!

Ne hoş değil mi sayın Kılıçdaroğlu İzmir Büyükşehir Belediyesinin hizmette sınır tanımayan yönetim anlayışı?

Aslında tam da Özgür Özel'lik bir durum! 

Temsil, başka bir partinin belediye başkanı 2 yılda 3.5 milyonluk masa, sandalye kiralamış olsaydı... Dinle gari Özgür Özel'den masalları! Öyle bir sepileme çekerdi ki o belediye başkanına, soluğu tabakhanede alırdı!

Buyurun o zaman Özgür Özel'in de kapsama alanına girebilecek olan ihale belgelerine:  

adsiz-006.jpgst.jpgst1.jpg

st11.jpgst111.jpgst1111.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.