Grand Plaza, 687 Bin TL'lik 'MASA', 'SANDALYE' kiralıyor, İZFAŞ'ta Grand Plaza'nın 34 Bin TL'lik yükünü hafifletiyor!

Grand Plaza, 687 Bin TL'lik 'MASA', 'SANDALYE' kiralıyor, İZFAŞ'ta Grand Plaza'nın 34 Bin TL'lik yükünü hafifletiyor!

Al sana sosyal demokrat belediyecilik anlayışı! Grand Plaza şirketi toptan kiralıyor, İZFAŞ'ta Grand Plaza'nın perakende masa, sandalye müşterisi oluyor! İzmir Büyükşehir de 21. yüzyılın çeyreğinde hala masa, sandalye kirasına para harcıyor! Ne hoş!!!!

A+A-

"CHP'li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu; Yalova’dan Vefa Salman ve Cuma günü Kırşehir’e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılımıyla Kırşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Belediye Başkanları Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

(...)

Tasarruf ve israfın belediye yönetiminde önemli bir anlayışı temsil ettiğinin ifade edildiği açıklama ise şöyle:
"31 Mart seçimleri kampanyasındaki günlerimizden bu yana hepimiz israf düzeni ile mücadeleyi ve tasarrufu vatandaşlarımıza vaat ettik ve göreve geldiğimiz günden beri de bu duruşumuzdan ödün vermedik. Faaliyetlerimizi de bu kapsamda planlı ve programlı bir şekilde gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz bu planlamalar ve almış olduğumuz tedbirler sayesinde ciddi sonuçlar elde ederek mali bütçelerimize katkı sağladık." CHP’li belediye başkanları toplantısı sonuç bildirgesi yayımlandı

CHP'li Belediye Başkanları Neşet Ertaş Kültür Merkezi Gönül Dağı Toplantı Salonunda yapılan çalıştayın sonuç bildirgesinde katılımcı belediye başkanları düşüncelerini kamuoyu ile paylaştı. (Detayları yukarıda)

CHP'li Belediye Başkanlarının çalıştayda ana gündem maddelerini "TASARRUF" ve "İSRAF" oluşturmuş!

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GRAND PLAZA ŞİRKETİNDEN 1 YILLIK MASA/SANDALYE KİRASINA 700 BİN LİRA!

adsiz-005.jpg

Çalıştayı gerçekleştiren CHP'li Belediye Başkanları iyi saatte olsunlar, herhalde çalıştaya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i de davet etmek akıllarına gelmemiş...!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 10'nun üzerinde şirketleri ile birlikte 30 çalışanının olduğu telafuz ediliyor... 30 Bin çalışanın olduğu İzmir Büyükşehir Belediyesinin hizmet sektöründe faaliyet gösteren Grand Plaza adlı şirketinin organizasyonlarda kullanacağı ne sandalyesi ne de masası bulunmuyor! 

Bir şekilde Grand Plaza şirketi, İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere diğer şirketlerinin de ozganizasyonlar için talep ettiği masa ve sandalyeleri demek ki kiralayarak sağlıyor! 

Peki, İzmir Büyükşehir Belediyesini ve şirketlerini yönetenlerinin akıllarına "tarhana", "enginar", "kavurma", "salça" vb. onlarca ürünü satın almak gelirken; SANDALYE, MASA satın almak neden gelmez?

Varsanız baksanız kiralanan masa, sandalyeler de plastiktir! Hani Adnan Oktar cinsi altın varaklı olsalar gam yemezsiniz! 

Ne diyordu CHP Sözcüsü Faik Öztrak 2019 yerel seçimleri propoganda konuşmalarında: "Belediyecilik bizim işimizdir!"

Sayın Öztrak, altı üstü plastik masa, sandalyeyi dahi satın almayı (Demirbaşlarına koymayı) beceremeyen, İzmir Büyükşehir Belediyesini o tarihi konuşmanızın neresine sığdıracaksınız? "Belediyecilik bizim işimizdir" lafınızın içinde masa, sandalye kiralamakta bulunuyor mu?

687 BİN LİRAYA KAÇ TANE MASA SANDALYE ALINIR?

Anlayamadığımız; bu Grand Plaza adlı şirketi yönetenler paraları sokaktan mı topluyor? Masa ve sandalyelerin ortalama fiyatları 150 TL olsa... Kardeşim 4600 adet satın alınır! Anlaşılacak gibi değil; nedir bu masa, sandalye kiralamak! 

Bizler yazarken bile utanıyoruz da... Bu nasıl bir BELEDİYECİLİK anlayışıdır; anlaşılacak gibi değil!

Bakın, bu aralar Alman kanallarını izleyiniz... Her gün bir kasabada, küçük kentlerde yöresel festivaller ve etkinlikler canlı olarak veriliyor... Hepsi de açık alanlarda, meydanlarda gerçekleştiriliyor... Daha sahneler kurulurken, sandalyeler dizilirken başlıyor canlı yayınlar... Hiç birinde de belediyelerin personelinin dışında, sandalye dizen, sahne kurana rastlayamazsınız... Adamlar kendi demirbaş sandalye, masa, sahne malzemelerini festivallerde, etkinlerde kullanıyor, işi bitince de gerisin geriye toplayıp depolarına kaldırıyorlar... Bir Alman kasaba belediyesi kalksın sandalye, masa kiralasın... O kasaba yaşayanları hele bir de bunu öğrendiklerinde... Protestoları geçin, festival alanına adımlarını atmazlar!

21. Yüzyılın çeyreği geride bırakılırken; İzmir Büyükşehir Belediyesi hala masa, sandalye kiralama işleri ile uğraşıyor!

GRAND PLAZANIN SANDALYE, MASA MÜŞTERİSİ DE HAZIR: İZFAŞ

ads1.jpg

Gerçekten de şaka gibi! Grand Plaza, 687 bin TL'lik masa, sandalye kiralıyor... Ardından İZFAŞ masa, sandalye kiralama ihalesine çıkıyor!

Ne hoş değil mi?

İZFAŞ'ın masa, sandalye ihalesini Granda Plaza kazanıyor!

Nasıl olsa elde avuçta kiralık masa, sandalye var ya... 

Ver İZFAŞ'a kiraya...

Gitmesin yabana...

Bunun adı da "BELEDİYECLİK" olsun!

Koni dizilecek! Çık ihaleye...

Yollar çizilecek! Çık ihaleye...

Heykeller saydırılacak! Çık ihaleye...

Menfez, köprü yerleri bulunacak! Çık ihaleye...

Tarhana alınacak! Çık ihaleye...

Enginar alınacak! Çık ihaleye...

Sevsinler sizin belediyecilik anlayışınızı!

 

Not: İnşallah DEVLET bunları görüyordur! Çocuk oyuncağına çevirdiler de....!

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.