Göktaş, CHP'li Çerçioğlu'nu savunmaya devam ediyor!

Göktaş, CHP'li Çerçioğlu'nu savunmaya devam ediyor!

CHP'li Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu, eski özel harekatçı Levent Göktaş'ın savunma avukatlığından memnun...

A+A-

Yeni Asır gazetesinden Erhan Gülenç, CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun Doç. Dr. Necip Haptemitoğlu suikastinin azmettiricisi iddiasıyla geçtiğimiz aylarda kaçtığı Bulgaristan'dan yakalanıp Türkiye'ye getirilen eski özel harekatçı Levent Göktaş'ı, avukatlıktan azletmediğini bugün köşesinden duyurdu!
Göktaş, Çerçioğlu'nun avukatlığını 2018 yılında üstlenmişti!

İşte Gülenç'in köşe yazısında yer alan Çerçioğlu-Göktaş bölümü:

Göktaş 'Topuklu Efe'nin avukatlığını sürdürecek

Türkiye'nin en karanlık olaylarından biri de Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun 2002 yılında evinin önünde suikaste kurban gitmesidir. Bu suikastin azmettiricisi olduğu iddiasıyla geçtiğimiz aylarda kaçtığı Bulgaristan'da yakalanıp Türkiye'ye getirilen eski özel harekatçı albay Levent Göktaş da geçtiğimiz günlerde tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden tahliye edildi. Göktaş'ın 'Topuklu Efe' lakaplı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile ilişkilerinin çok iyi olduğu daha önce basına yansıdı. Belediyeden kendisine ait şirketler aracılığıyla çok sayıda ihale aldığı da belirlenen Göktaş, diğer yandan Ankara Barosu'na üye bir avukat olarak Çerçioğlu'nun Aydın 1.
Ağır Ceza Mahkemesi'nde ihaleye fesat gibi çeşitli iddialarla yargılandığı davada da avukatlığını yürütüyordu.

MAHKEMEYE YAZI GÖNDERİLDİ
Çerçioğlu, yakalanıp tutuklanması sürecinde de Göktaş'ı avukatlığından azletmedi. Şimdi tahliye olan Göktaş'ın Çerçioğlu'nun avukatlığını sürdüreceği ortaya çıktı. Nasıl mı? Tutuklanınca bu davadaki avukatlık görevi için Ankara Barosu başka bir avukatı görevlendirmişti.
O avukat da Göktaş'ın tahliyesinin ardından Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ne bir yazı göndererek bu dosyayla ilgili tebligatların bundan sonra Göktaş'a yapılmasını ve bu dosyayla ilgili UYAP kaydının silinmesini istedi de ondan...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.