Gazeteci yazar Ergün Poyraz'a yapılan çirkin saldırıyı Aydın'daki CHP'liler kınayamadılar!

Gazeteci yazar Ergün Poyraz'a yapılan çirkin saldırıyı Aydın'daki CHP'liler kınayamadılar!

Dün akşam saatlerinde Davutlar'daki evinin önünde gazeteci yazar Ergün Poyraz'a yapılan hain saldırıyı ne Aydın'ın "Topuklu Efe"si ne de CHP'nin "Altın Çocuğu" ne "geçmiş olsun" mesajı yayınlayabildiler ne de kınayabildiler!

A+A-

Dün akşam saatlerinde gazeteci yazar Ergün Poyraz, Kuşadası Davutlar'daki evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğramış, aldığı ağır darbelerden dolayı kaldırıldığı Söke Devlet Hastanesi'nde hayati tehlikeyi atlatana kadar yoğun bakım ünitesine alınmıştı.

Bu çirkin saldırı olayı karşısında Aydın'daki başta CHP'li siyasilerin hiç birinden şu dakikalara kadar en ufak bir kınama mesajı gelmedi...

En ufak bir eleştiride dahi ortalığı velvereye veren Aydın'daki Halk Troller de bu saldırıyı kınamaktan korktukları belirtildi!

Gazeteci yazar Ergün Poyraz, daha geçtiğimiz hafta nam-ı diğer "Topuklu Efe" olan Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu ile makamında (Kitap için) otizm konusunda röportaj yapmıştı... 

Öte yandan Poyraz, geçtiğimiz yıl Kuşadası Belediyesinin düzenlediği "Kitap Günleri" organizasyonuna da en büyük katkı koyan olmuştu...

Fakat, ne hikmetse ne Çerçioğlu ne de Günel şu dakikaya kadar hain saldırıyı kınayan en ufak bir mesaj yayımlayamadılar!

Acaba neden?

Saldırganların HDP'li olduğu iddiasından mı kortular? 

CHP Genel Merkezi'nde "Altın çocuk geldi" şeklinde karşılanan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in en son paylaşımı: 

adsiznv-001.png

Aydın'da nam-ı diğer "Topuklu Efe" olarak anılan Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun son paylaşımı: 

adsiznvb.png

Not: Saldırıyı gerçekleştiren zanlıların Aydın'daki CHP'li belediyelerden milyonlarca liralık ihaleler aldığı belirtiliyor. Saldırı olayının detayları netleştikçe, o ihalelerin tamamını haberleştirip halkımızın ve devletin bilgisine sunacağız!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.