Gazeteci Gülenç'ten CHP'li Çerçioğlu'na müjdeli haber: 4. Yolsuzluk davası mı açılıyor?

Gazeteci Gülenç'ten CHP'li Çerçioğlu'na müjdeli haber: 4. Yolsuzluk davası mı açılıyor?

Yeni Asır gazetesi köşe yazarı Erhan Gülenç, CHP'li Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na köşesinden müjdeli haberi duyurdu: SAMPAŞ yolsuzluk dosyasına İçişleri Bakanlığı'ndan soruşturma izni! 37 Yılla 3 dosyadan yargılan Çerçioğlu'na 4. dosya mı geliyor?

A+A-

Yeni Asır gazetesi köşe yazarı Erhan Gülenç, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında müjdeli haberi bugünkü yazısında duyurdu! 

Gülenç, yazısında İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin hazırladığı SAMPAŞ dosyasına Bakanlıktan "soruşturma izni" çıktığını belirtti. 

3 Ayrı yolsuzluk dosyasından 37 yılla yargılandığını kaleme alan Gülenç, başkan Çerçioğlu'na 4. yolsuzluk davası açılacağını işaret etti!

İşte Gülenç'in bugünkü yazısında yer alan o müjdeli bölüm: 

"'Topuklu Efe' namıyla bilinen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bizce İzmir'deki mevkidaşlarına göre bugüne kadar daha ön plana çıkan bir performans sergiledi.
Ancak Çerçioğlu'nun başı hataları yüzünden dertten kurtulmuyor, kurtulacak gibi de gözükmüyor. 'Görevi kötüye kullanma', 'ihaleye fesat karıştırma' gibi suçlamalarla açılmış 3 ayrı davadan 37 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Çerçioğlu hakkında bomba bir gelişme daha oldu.
Çerçioğlu için şimdi de Kamu İhale Kanunu'nun 22/c maddesi üzerinden SAMPAŞ isimli firmaya Aydın Akıllı Kent Otomosyon Sistemi ile ilgile ilgili 2.8 milyon liralık yazılım alım işini ihalesiz ve dolayısıyla da usulsüz verdiği gerekçesiyle İçişleri Bakanlığı'nca soruşturma izni verildi."

Yazının tamamını okumak için TIKLAYINIZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.