Flaş! Ardahan'dan alınan 6.9 ton karkas etten nasıl 22 ton kavurma çıkarıldı?

Flaş! Ardahan'dan alınan 6.9 ton karkas etten nasıl 22 ton kavurma çıkarıldı?

"Eş satıyor, koca alıyor" alışveriş trafiğinde şok detaylar!

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Köy-Koop arasındaki "kavurma" alışverişinin şok detaylarını Bayrak Medya ortaya çıkardı!

Haberdeki fizik ve kimya formüllerine bile ters şapka giydiren alışverişle ilgili detaylara bakınılınca; Ardahan'daki kooperatiften alınan etlerden 22 ton kavurma çıkarılması, fizik kurallarına pek uymuyor! Öte yandan 22 ton etten 22 ton kavurma elde edilmesi de kimya formüllerine takla attırıyor!  

İŞTE BAYRAK MEDYA'NIN HABERİ: 

Günlerdir gündemden düşmeyen ve Tunç Soyer'e "KAVURMACI BAŞKAN" lakabını kazandıran, Ardahan Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi, KÖY-KOOP ve İzmir Büyükşehir şeytan üçgeninde 6.9 ton karkas etten 44 ton kavurma yapıldığı ortaya çıktı. Etsiz kavurmayı keşfeden Neptun Soyer'in hazırladığı tezgah aynen şöyle:

1- Neptün Soyer Ardahanlı Kadınlara Ardahan Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni kurdu. 

2- Neptün Soyer Kooperatife belediyeden arsa kiralanarak yıllık üretim kapasitesi 8 ton karkas et olan besi çiftliğini kurdu.

3- Tunç Soyer yıllık üretim kapasitesi 8 ton olan Ardahan Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi’nden 22 ton karkas et aldı. Kooperatif kayıtlarında bu etin sadece 6.9 tonunun nakliye belgesi olduğu, 15 bin 100 kilo etin neyle ve nasıl İzmir'e gönderildiğine dair belge bulunmadığı öğrenildi.

4- İzmir Büyükşehir Belediyesine geldiği iddia edilen 22 ton etin kooperatife destek amacıyla KÖY-KOOP'a hibe edldiği idda edildi.

5- Neptun Soyer 22 ton etten 22 ton kavurma yaparak 421 bin liraya kavurmaları İzmir Büyükşehir Belediyesine sattı.

Not: Haber kaynağından aynen aktarılmıştır. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.