Eşrefpaşa Hastanesine 21B'den "EK" geliyor: 658 Milyon...

Eşrefpaşa Hastanesine 21B'den "EK" geliyor: 658 Milyon...

İzmir Büyükşehir Belediyesi 21B'den ihaleye çıkmayı pek bir güzel sevdi! 950 Milyonluk asfalt ihalesinden sonra Eşrefpaşa Hastanesi "Ek Binası" içinde 21B'den ihaleye çıktı! İhaleye davetli Ankaralı MBD şirketine ihale KDV'siz 549 Milyon TL'den verildi!

A+A-

Deyim yerindeyse; İzmir Büyükşehir Belediyesi 21B'den ihalelere sıkı sarılmaya başladı! Milyarlık asfalt (İZBETON'a verilen KDV'li 1 Milyar 140 Milyon) ihalesinin ardından 2. rekor ihale de Eşrefpaşa Hastanesi "EK Binası" için geldi. 
Bilindiği üzere; 21B'den çıkılan ihalelere katılacak olan "ŞANSLI" şirketleri ihaleye çıkan taraf belirliyor ve pazarlık masasında ihaleler sonuçlandırılıyordu... 
İzBB, bu defa 21B'den çıktığı ihale için şanslı şirketi Ankara'da bulmuş!
İhale sonuç belgesine göre; EKAP üzerinden ihale dokümanı alan şirket sayısı dört... İhale pazarlık masasına oturmaya hak kazanan şirket sayısı iki! (İhaleye teklif sunan şirket sayısı: 2)

İşte davetli 2 şirketin verdiği telifler: 
yatarrarara.png
Yaklaşık maliyeti 565 Milyon TL olan ihaleye davet edilen ve katılan 2 şirketten birisi 560 Milyon TL diğeri de 549 Milyon TL'lik teklif veriyor... İhaleyi Ankara merkezli MBD İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, diğer şirketin teklifinin 11 Milyon TL altında alıyor/veriliyor! 
İşte İhale Belgesi: 

hahavavav.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.