Eski BJK yöneticisi Mahmutyazıcıoğlu, silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Eski BJK yöneticisi Mahmutyazıcıoğlu, silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Eski BJK yöneticisi Mahmutyazıcıoğlu, silahlı saldırıda hayatını kaybetti

A+A-

Eski BJK yöneticisi Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Eski BJK yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy’de silahla vurularak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda saat 00.30 sıralarında silahla vuruldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.
İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yaşamını yitirdiği, kendisiyle birlikte aynı mekanda bulunan ve yaralanan şoförünün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beşiktaş'tan açıklama
Beşiktaş Kulübü, Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu kimdir?
Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Kendi hukuk bürosu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü. Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı.
aw528764-06.jpg

aw528764-02.jpg

aw528764-01.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.