Ergüven Hukuk, Neva Yalı Projesi hakkında hukuk mücadelesi başlattığını açıkladı!

Ergüven Hukuk, Neva Yalı Projesi hakkında hukuk mücadelesi başlattığını açıkladı!

İzmir merkezli Ergüven Hukuk Bürosu, Bayraklı'da (Turan Mevkii) denize sıfır başlatılan Neva Yalı projesi hakkında hukuk mücadalesi başlattığını duyurdu!

A+A-

Neva Yalı projesi hakkında Ergüven Hukuk Bürosu tarafından başlatılan hukuk mücadelesine ilişkin yapılan yazılı açıklama: 

Şimdi Ergüven Hukuk olarak İzmir Bayraklı Turan'da denize sıfır noktada söylendiğine göre 37 kat olacak garabet bir inşaat yığını yükseliyor.

Üstelik askeri bölge ve tesislere komşu halde bu inşaat yükseliyor.

Bu inşaatın sahibi de AK Partiye yakın bir ticari grup izin veren de CHP’li Belediyeler. Konu rant oldu mu iktidar ve muhalefet hemen kardeş oluyor maalesef. Siyasetin kirli yüzü bu…

Şimdi NEVA YALI isimli bu projeye karşı Çevre Şehircilik Bakanlığını, İzmir Valiliğini, İzmir Büyükşehir Belediyesini, Bayraklı Belediyesini, Bayraklı Kaymakamlığını, Deniz Kuvvetleri Komutanlığını, Genel Kurmay Başkanlığını, Sahil Koruma Komutanlığını harekete geçirerek soracağız hangi yasal dayanak ve izinlerde denize sıfır noktada bu inşaata kim ruhsat ve izin vermiş öğreneceğiz yasal olarak.

Bu izinlerin iptali ve yapıların kaldırılmasını da idare mahkemesinde dava konusu yapıyoruz.

Biz kamu adına hesap sormayı ödev sayıyoruz. Milletin hakkına göz göre göre tecavüz edenlerle mücadelemiz devam edecektir.

Bu konuda bizimle paydaş olmaya gönüllü ve sorumlu hukukçulardan, siyasetçilerden, bürokratlardan, meslek örgütlerinden ve duyarlı medya kişi/kurumlarından da katkı bekliyoruz.

Kent talanına engel olmak sorumlu her yurttaşın ödevidir.

Saygılarımızla 

ERGÜVEN HUKUK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.