Emekli hemşire, 3 aylık şirketi ile İzBB şirketlerinden 3 ihalede 1.8 milyonluk ciroyu yakaladı!

Emekli hemşire, 3 aylık şirketi ile İzBB şirketlerinden 3 ihalede 1.8 milyonluk ciroyu yakaladı!

CHP'deki moda "hak", "hukuk", "adalet" kavramlarının en güzel örneklerini emekli bir hemşire İzBB şirketlerinde yaşıyor!

A+A-

Yeni Asır gazetesinden Erhan Gülenç, bu şanslı şirketin sahibini (emekli hemşire) 7 Ekim 2022 günü köşesine taşıyıp, kamuoyuna "tanıtımı" yapmıştı...

"İzmir’in tarımını CHP’li emekli hemşire tanıtacak!

NEDEN BU ŞİRKET ÇAĞRILDI?
İZTARIM 2 Eylül tarihinde yapılan ihaleye, hangi kritere göre daha yeni kurulmuş ve bir iş bitirme tecrübesi olmayan firmayı davet etme gereği duymuş ve işi vermiş anlayamadım. Nalan Canpolat'a ulaştım. Kendisi bana bu şirket için oğluna vekalet verdiğini söyledi. Oğlunun telefon numarasını istedim ve "Oğluma sorayım" dedi ve kapattı. Daha sonra ise, kendisine bir türlü ulaşamadım."

Anlaşılan, emekli hemşirenin oğlu boş durmuyomuş!

Gülenç, yazısında 2 ay önce kurulan Meer reklam şirketinin İztarım'dan aldığı ihaleyi ortaya çıkarmıştı...

İşte belgesi: 

merererer.jpg

Emekli hemşirenin oğlu İzBB şirketlerini mesken mi tuttu!

meeeer.png

meemm.png

Meer reklam şirketi, Ticaret Sicili gazetesinin 10620 sayısının ve 1093.'ncü sayfasında yer alan ilana göre, 19 Temmuz 2022 tarihinde 500 bin TL. sermaye ile kuruluyor... Emekli hemşire Nalan Büyükçoban'a ait olan bu Meer reklam şirketinin müdürlüğüne de oğul Mert Büyükçoban getiriliyor...

Nalan Büyükçoban'ın CHP Seydikemer ilçe başkanlığı görevinde bulunduğu biliniyor... 

0x0-izmirin-tarimini-chpli-emekli-hemsire-tanitacak-1665083968323.jpeg

Meğer, Meer şirketi, sadece İztarım'dan değil, İzBB'nin İzdoğa ve İzfaş şirketlerinden de davetler alıp, 21F'ten çıkılan ihaleleri toplayıvermiş! 

2 Eylül'deki İztarım'ın çıktığı "İZTARIM AŞ TARIMSAL PROJE VE FAALİYETLERİNİN TANITIMI İLE İLGİLİ GÖRSEL FİM HAZIRLAMA HİZMET ALIMI" ihalesini alan/verilen Meer reklama, bu defa İzdoğa'nın 6 Eylül günü çıktığı "İZDÖNÜŞÜM İLETİŞİM KAMPANYASI HİZMETİ ALIMI" ihalesi VERİLİR!

1.5 Ay önce kurulan ve kendisine ait web sitesi dahi olmayan bu Meer şirketi, başlarında deve dişi gibi yöneticilerin olduğu İzBB şirketlerinden iki ihalede KDV dahil 1 Milyon 430 Bin 160 Liralık ciroyu yakalar! 

Malumunuz; asrın ve İzmir'in en önemli projesi "İzdönüşüm"ün 25 Eylül'de açılışı yapılmıştı... İzdoğa'cılar da açılış öncesi, ağustos ve eylül aylarında çok çalışmaktan yorgun düşmüşlerdi... Yarından sonra da İzdoğacı'lar, İzdönüşüm için tarihi bir hurda atık kağıt satış ihalesine çıkacaklar... İşte... Anlaşılan, böylesine çok çalışılan ve telaşlı bir ortamda, İzdoğacı'lar da sakata gelmeyelim diyesine olacak, "İletişim Kampanyası" işini Fethiye merkezli bu Meer şirketine vermişler! 

Ha... İzdoğa'cılar EKAP'a ihaleye ilişkin doküman (Teknik Şartname) göndermiş olsalardı, en azından bu Meer şirketinin İzdoğa'cılara nasıl bir "İLETİŞİM" hizmeti verdiğini yazmış olurduk!

Nereden bilebiliriz; bu kadar kısa sürede 21F'ten tespih tanesi gibi dize dize İzBB şirketlerinin ihaleleri toplayan bu Meer şirketinin ülkemizdeki GSM şirketlerinden birsine ortak olmadığını! Yoksa, bu İzdoğa'cılar kolay kolay ihale vermezler de... 

meeeer.jpg

Daha da ilginç olan ihaleye gelince; İzfaş'çılar da bu Meer şirketine Terra Medra günlerinde karşılıklı "INFLUENCER" takılmak üzere ihale vermişler!

Ne hoş değil mi 2 aylık bir şirkete ihale verebilmek için güzelim Türkçemizin de içine... 'INFLUENCER'lamak..!

meer4.jpg

İhalelerin çıkış gerekçelerine bakıldığında; "FİLM ÇEKME", "İLETİŞİME GEÇME" ve bir "INFLUENCER"leşme görülüyor!

Google Translate göre Influencer'in kelimesinin Türkçe karşılığı: "ETKİLENEN" 

Bakalım bu Fethiye merkezli Meer şirketinden İzBB'nin hangi şirketleri daha sıraya girerek "INFLUENCER"LENECEKLER!

Hak... Hukuk... Adalet... 

Kim tutar aslan sosyal demokrat belediye şirketlerini... 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.