Diyarbakırlı müteahhit 663 bin liralık kırım yaparak Güzelbahçe Çarşısını güzelleştiriyor!

Diyarbakırlı müteahhit 663 bin liralık kırım yaparak Güzelbahçe Çarşısını güzelleştiriyor!

İzmirli müteahhitler Güzelbahçe ilçesinin nerede olduğunu çıkaramayınca; 4.2 milyonluk Güzelbahçe Çarşısının güzelleştirilmesi ihalesini Diyarbakırlı şirket 3.5 milyona kazandı!

A+A-

Ya İzmirli müteahhitler İzmir'deki CHP'li belediyelere küs ya da CHP'li belediye başkanları İzmirli müteahhitlerin ocaklarına incir ağacı dikmek için çaba sarf ediyorlar!

Güzelbahçe belediyesi, Atatürk Mahallesi Çarşı Cephesi ve Meydan yenilemesi ihalesine çıkıyor... 

İhalenin tahmini bedeli 4 milyon 240 TL... 

İhaleyi Güzelbahçe'den 1460 kilometre uzaklıktan gelen (Normal koşullarda E90 karayolundan Diyarbakır'dan Güzelbahçe'ye en az 17 saatte gelebilirsiniz.) şirket kazanıyor. 

Peki, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi Işıkkent Otogar'dan Diyarbakır otobüsüne bindirip uğurlasak, ihaleyi kazanan şirketin ofisini bulabilir mi? 

Kent estetiği ve güzelleştirme vb. konularda çok iddialı bir şirket olmalı ki; rakipleri karşısında ihaleyi kazanabilmek için 663 bin liralık kırım yapıp 3.577 milyona alıyor!

Ne hoş değil mi? 

Taaa Diyarbakırlardan kalkıp gelip İzmir'de ihaleler kazanmak...

Diyarbakırlı şirket sahiplerine sorsak; ihale kokusunu almadan öncesinde İzmir Güzelbahçe'nin nerede olduğunu harita üzerinde gösterebiliyor muydunuz?

Diyarbakırlı şirket ihale sözleşmesine göre; Güzelbahçe'yi güzelleştirmeye Mayıs ayının 20'sinde başlamış... Önümüzdeki Ağustos ayının 17'sine kadar da ortaya "cillop" gibi Çarşı ve Meydan çıkarmış olacak!

İnsan ister istemez düşünüyor; İzmirli müteahhitlerin açlıktan nefesleri kokarken; bu dışarıdan gelen şirketler nasıl oluyor da kafalarına koydukları ihaleleri koprabiliyorlar?

Yoksa bu işler de bir yerden mi organize edilip, paslanıyor?

Not: Güzelbahçeli okurlarımıza havale ediyoruz; an be an, gün be gün Güzelbahçe Çarşı ve Meydanının güzelleştirilmesini takip ek sizlere düşüyor!

İŞTE O İHALENİN BELGESİ:    

ananana.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.