Didim'in 3 aydır değişmeyen tek gündem maddesi: Başkanın damadı!

Didim'in 3 aydır değişmeyen tek gündem maddesi: Başkanın damadı!

Didim'de Harabelerden aşağıya Altınkum'a doğru sallandığınızda, turist olmadığına kanaat getirdiğiniz ilk karşınıza çıkan yerli kişiye Didim siyaset arenasının 1. gündem maddesini sorunuz; alacağınız yanıt CHP'li Didim belediye başkanı Gençay'ın damadıdır

A+A-

Didim siyaset arenasının 3 aydır ana ve 1. gündem maddesinin CHP'li Didim belediye başkanı Hatice Gençay'ın damadının olduğu bildirildi!
Önceki gün Deniz Atabay'ın döneminde oturma ruhsatı verilmeyen villaları, Aydın Şafak gazetesinin haberinden derleyip, "kriko" kullanılarak "kod" yükseltilmesi yapılıp yapılmadığını, "Havuzda" yüzdürüldükten sonra da oturma ruhsatlarının verileceğini sormuştuk...
İyi ki de sormuşuz!
Deyim yerindeyse, bir dokunduk bin ihbar aldık!
Ne hikmetse tüm bu güzel faaliyetlerin içinde, eskinin Genç Partili, şimdinin CHP'li Didim belediye başkanı Hatice Gençay'ın "Damadı"nın olduğu kaynaklarımız tarafından öne sürüldü! 
Değişimci CHP yönetimini de eleştiren Didim kaynakları, Didim belediye başkanlığına "Kayınvalide"yi yanlışlama atadıklarını, doğrusunda "Damat"ın aday olmasının gerektiğini savundular!
Ayrıca kaynaklar, Didim belediyesi meclis üyelerinin de damat tarafından By-Pass edildiklerini, vatandaşın belediye ile olan her hangi bir sorununun çözümünde "hükümsüz" kaldıklarını ifade ettiler!
Türkçesi, Didim belediyesinde damat fırtınasının estiğini belirtiler ve Didim belediyesindeki yeni dönem yeni yapılanmasından söz ettiler!

Nasıl mı?
Didim'de ki kaynaklarımızdan öğrendiklerimize göre; yol yapım ihalelerine yeniden çıkılıyor!
Önceki dönemden Diyarbakır Ergani merkezli Tunç İthalat İhracat şirketi her halde aldığı bu "ÇELİK HASIRLI BETON YOL YAPIMI İLE BETON KALDIRIM YAPIMI" ihalesini bitirmiş olmalı!
Yalnız, bu Ergani merkezli Tunç İthalat İhracat şirketinin yüzüne yeni yapılanma dönenimde damat bakar mı bakmaz mı orasını şimdiden kestirmek mümkün değil ama, yeni yapılanma döneminde ve yeni şirketlerin kurulması için kimlerle kimlerin görüştüğü ve ortak paydada buluştukları bilgisi de; kaynaklarımızca hafta sonuna kadar Telegram Haber'e iletileceğini bugünden verebiliriz!

Kaynaklar, yeni çıkılacak yol yapım ihalelerinin D22'den olması durumunda "kamu zararı"nın oluşacağına dikkat çekerek, "ihaleler de yeni kurulan/kurulacak şirkete/şirketlere adrese teslim verilecek" dediler!
Kaynaklar ayrıca, Didim belediye başkanı Hatice Gençay'ın Didim'de 35 yıllık bir imajının olduğunun altını çizerek, damada bu kadar alan açmasına, top koşturtmasına, nasıl izin verildiğine dair bir anlam veremediklerini belirttiler! 

İlginç olan, kaynaklarımızın aktardığı bilgileri derlediğimiz anlarda bile damadın yeni bir ihale işinin daha organizasyonunu tamamladığına yönelik bilgiler akmaya başladı!
İlaçlama işi canım... Ne olacak... Damadın ilaçlama işini çözdüğünü, ihalesini bile verdiğini dile getirdiler Didim kaynakları... 
Ayrıca, villa haberimizin ardından villaların oturma ruhsatı işinin kuluçkaya yatırıldığını aktaran kaynaklar, havanın dumanına göre kapalı bir havada villalara ruhsatlarının verilebileceğini belirttiler!

Yeni dönemde ve yeni yapılanma çerçevesinde, şirketlerin kurulmasında hangi siyasi profiller yer alıyor?
Yeni yapılanma dönemin meyvelerini kimler yiyecek?
Yol yapım (Parke Taşı Döşeme işleri) işleri yeni kurulan/kurulacak şirketlere ADRESE TESLİM D22'den mi 21B'den mi ihale usulü ile verilecek? 
Yeni dönemde gerçekleştirilen ihaleye göre; 10 milyon liralık çöp konteynırların (700 Adet) tamamı teslim edildi mi? 
Didim'deki parklara 250 adet çöp kovası yerleştirildi mi? 

Kimler havuza düştü? 
Kimler havuzdan yüzerek çıktı?
Vb... Birbirinden güzel Didim haberleri için bizi izlemeye devam ediniz...  
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum