Didim'de günün konusu "şaşkın müteahhittin" şaibeli binasına oturma ruhsatı alma şovu!

Didim'de günün konusu "şaşkın müteahhittin" şaibeli binasına oturma ruhsatı alma şovu!

N.S. adlı müteahhit, imal ettiği dairelerine oturma ruhsatı alabilmek için kendisinin belediye binasının penceresinden aşağı atmaya kalkıştığı bildirildi!

A+A-

Didim belediyesinde işlerini bitirmeyi henüz daha öğrenememiş N.S. adlı şaşkın müteahhittin imal ettiği dairelere oturma ruhsatı (İskan) almak için kendisini belediye binasının camından aşağıya atmaya kalkışarak şov yaptığı öne sürüldü! 
Görgü tanıklarının "Gırgır" anlatımları ile adeta Didim'de "günün adamı" dönüşen şaşkın müteahhit, "camdan atlarım ha..." şovunu önceki gün gerçekleştirmiş!
Hani Anadolu insanın sözü gibi; aşağıya tükürseniz sakal, yukarıya tükürseniz bıyık hesabı, oturma ruhsatı konusunda belediye mi haklı yoksa müteahhit mi haklı, orasını kestirebilmek mümkün değil!
Ayrıca, müteahhit ya çok kurnaz havuzda yüzmeden ve "öpülmeden" oturma ruhsatlarını koparmak istiyor ya da "bir belediyeden oturma ruhsatı nasıl alınır" sistemini öğrenememiş, bilemeyecek kadar da şaşkın ve saftirik!
Gün içinde "Didim Belediyesinde daire ve villalara nasıl oturma alınır/verilir" haberimiz geliyor!
Bu haberimizin, N.S. gibi şaşkınların bile nasıl iskan alabileceklerine yol gösterici olabileceğini düşünüyoruz... Ve... Didim belediyesi ilaçlama ihalesi hangi şanslı girişimci şirkete verildi? 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum