Didim: Krikolu villalara ruhsatları havuzda yüzdürüldükten sonra mı verilecek?

Didim: Krikolu villalara ruhsatları havuzda yüzdürüldükten sonra mı verilecek?

Didim kaynakları, inşaat firması sahibi ile Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'ın damadının görüştüğünü, hatta; akşamdan sabaha ruhsatını tepsi içinde fiyonklu zarflar içinde sunulması konsunda da fikir birliğine vardıklarını İHBAR ETTİLER!

A+A-

Bilindiği üzere; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Didim-Bodrum arasında İDO'nun çalıştıracağı vapurların kurdelasını kesmek için Didim'de olacak...
Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu böylesine "ELZEM" ve "Halk İster Büyükşehir Yapar" sloganı eşliğinde yapılan bu hizmetlerinde dolayı da kutluyoruz... 
Bakalım bu "Kurdela" kesme faaliyeti Aydın BŞB'ye ya da Didim belediyesine kaça patlayacak? 

Şimdi... Hafta içinde Aydın merkezli Aydın Şafak gazetesi, Didim gündemine oturan henüz RUHSATINI (Oturma İzni) alamamış vilları haberleştirdi!...

Gazete haberinde; "Belediye Başkanı Hatice Gençay'ın damadı işin içinde mi?" şeklinde Didim belediyesine ve inşaat firmasına sorusunu yöneltti...
Didim belediyesinden ve inşaat firmasından Aydın Şafak gazetesine yapılan her hangi bir açıklama yok sanırız... Olsaydı herhalde gazeteden "devam haber" gelirdi diye düşünüyoruz...
Didim kaynakları, inşaat firması sahibi ile Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'ın damadının görüştüğünü, hatta; akşamdan sabaha ruhsatını tepsi içinde fiyonklu zarflar içinde sunulması konsunda da fikir birliğine vardıklarını İHBAR ETTİLER!
Didim kaynakları, ruhsat görüşmelerinin 3 defada tatlıya bağlanmasından da Didimliler adına mutluluk duyduklarını ifade ettiler!
Aydın Şafak'ın haberinde bu şok detay da bulunuyordu: "Arazi ve binanın kodları ile oynanarak, deniz manzarası elde edildi. Bu şekilde villaların değerine değer katıldığı..." 
Anlaşılan, inşaat firması işinin ehli bir firma!... 
Temsil, arazi deniz seviyesinden düşük mü?... Deniz manzarası yok mu?
Demek ki bu tür arsa handikapları inşaat firması için bir dezavantaj değil!...
İnşaat şirketi, arsanın köküne krikoyu dayayıp, denizi görene kadar kaldır babam kaldır yapmadıysa; o zaman kamyon kamyon toprağı villaların denizi görebileceği seviyeye kadar döktü demektir!
Peki, yığma toprağın üzerine dikilen villaların temelleri ne denli sağlıklıdır? Yarın yağmur sezonu başladığında; villalar oturmaya başlar mı başlamaz mı? 
İnşaat şirketinin sahibinin de sıkı bir "Solcu" olduğunu düşünüyoruz! 
Sol ve Sosyalizm adına da engin ve derin düşüncelerinin olduğunu tahmin edebiliyoruz!
Mesela, "Sosyalizmin içine bir tutam Libaralizm katılır mı?" Diye bir soruyu inşaat şirketinin sahibine yöneltmiş olsak; kesin "deniz gören bir yerden" yanıt alacağımızı düşünmekteyiz!
Aydın Şafak gazetesi haberinde; havuzdan söz ediyor! 
İçinde yüzülen havuzdan değil canım!
Böylesi havuzların en büyük özellikleri taşmıyor oluşları!!! 
Teşpihte hata olmaz, böylesi havuzların su ile değil de TL, Euro, USD vb. materyallerle doldurulduğunu duyduk!   
Bir denk gelsek, zaten havuzun da havuza girenlerin de fotoğraflarını çekip yayımlacağız da... Bakarsınız bu fotoğrafı Didim'de çekmek nasip olur! 
Peki, önceki dönemde inşaat ruhsatları nasıl veriliyordu? 
Mesela, önceki dönemden bu villalara emsal olacak, kriko kullanılarak "deniz gören" hale getirilmiş, ruhsatları verilmiş villalar var mıdır? 
Ya da havuzda yüzdürüldükten sonra ruhsatı verilmiş villalar var mıdır?
Bakalım krikolu villalar ruhsatlarına kavuşmak için havuza daldırılıp daldırılıp çıkarılacak mı?
Konunun takipçisiyiz... 

Bir tavsiye de Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'a... Malum yarın CHP Genel Başkanı Özgür Özel Didim'de... Ne yapıp yapıp  damadınızı sayın Özel'le tanıştırmayı ihmal etmeyiniz! En azından 2-3 kare fotoğraf çektiriversin!  

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum