Didim: Kayınvalide-Damat arasında gerginlik!

Didim: Kayınvalide-Damat arasında gerginlik!

CHP'li Didim belediye başkanı Hatice Gençay (Kayınvalide) ile Cem Armutlu (Damat), Didim belediyesini paylaşamıyorlar mı? CHP Genel Merkezi, KK döneminde olduğu gibi, rezilliklere müdahale etmekten mi korkuyor?

A+A-

İşte Aydın Şafak gazetesinin içinden Damat ve Kayınvalide geçen haberi:

Damadın Didim Belediye Başkanı olan kayınvalidesine rest çektiği iddiası gündem oldu.
Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'ın damadı Cem Armutlu, sadece ilçenin değil, kayınvalidesi ve CHP’nin başına adeta sorun yumağı oldu.
Daha seçimler olmadan önce kurduğu planlar ayyuka çıkan Cem Armutlu, seçim sonrası kolları iyice sıvadı.

İzmir -İstanbul gibi illerdeki belediyelerden yaklaşık 8 kişilik özel bir yapılanmayı Didim Belediyesi'ne yerleştirdiği konuşulan Damat Armutlu’nun 8 kişilik ekip ile çalışmaları bizzat kendi yürütmeye başladı.

Seçimler öncesi süreçte pek çok kişi ve kurum ile belediye başkanlığı kazanılmış gibi pazarlıklara oturduğu yolunda haberler çıkan mavi ceketli damat Cem Armutlu'nun, “Bir şirket kuralım. Her şey oradan alınsın” dediği, hatta ve hatta Belediye içerisinde havuz oluşturulduğu, kendi yapılanmasını gerçekleştirdiği yolundaki iddialar, çok sayıda habere konu olmuştu.

Bunun üzerine CHP Lideri Özgür Özel, skandal boyutundaki iddialara bizzat kendi el koymuş, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'ı uyarmıştı.

Bunun üzerine Hatice Gençay'ın önceki açıklamalarında “Damadım İstanbul'da oturacak” vurgusuna rağmen her ne hikmetse Didim'e taşınan Tayyip Erdoğan Modeli Mavi Ceketli Damat Cem Armutlu ile tartıştığı siyasi kulislerde konuşulan gündem maddesi haline geldi.

Belediye Başkanı kayınvalidesi Hatice Gençay'ın, “Genel Merkez de halk da tepki gösteriyor. Davranışlarına dikkat etmelisin” mealindeki uyarılarına sert tepki gösterdiği iddia edilen Damat Cem Armutlu'nun, “Seni o koltuğa ben getirdim. Pazarlıkları da ben yaptım. Bana karışamazsın” türünde söylemlerle kayınvalidesine rest çektiği ileri sürülüyor.

Bu iddialar arsından damadın kayınvalidesi Hatice Gençay'ı belediye başkan adayı yapabilmek adına kimlerle ne pazarlıklar yaptığı sorusu, kamuoyunca cevap bekliyor. Kamuoyu ise bu gelişmeler karşısında, “Ne damatmış mübarek. Bundaki yetki ve cesaret Damat Ferit'te bile yoktu” şeklinde kara mizah türünde tepkisini dile getiriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.