Didim: CHP'yi yönetenler ne zaman Altıner ailesine başsağlığı dileyecekler?

Didim: CHP'yi yönetenler ne zaman Altıner ailesine başsağlığı dileyecekler?

CHP İstanbul eski Milletvekili, yaptığı paylaşımla mobbing travmasının ardından intihar eden Didim belediyesi emekçisi Nilüfer Altıner ailesine başsağlığı diledi...

A+A-

İşte Hamzaçebi'nin başsağlığı paylaşımı: 

whatsapp-gorsel-2024-08-28-saat-01-13-28-b3939c91.jpg

"Biz sadece bu halkın gerçek sorunlarına odaklanmak istiyoruz. Yokluğa, yoksulluğa, açlığa, sefalete rağmen inadına oylar kullanmak, kutuplaşan toplumdan medet umanlara karşı bizim hedefimiz herkese birden sahip çıkmaktır" CHP Genel Başkanı Özel, Balıkesir'de konuştu
Bu sözleri CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Balıkesir ziyaretinde yaptığı konuşmada söyledi... 

Telegram Haber, Aydın Şafak'ın haberini değerlendirerek, Didim belediyesi emekçisi Nilüfer Altıner'in intiharına dikkat çekmişti: "Didim: Belediye emekçisi Altıner'i mobbing travması mı intihara sürükledi? Didim: Belediye emekçisi Altıner'i mobbing travması mı intihara sürükledi?"

Telegram Haber, haberinde CHP yönetimine seslenerek; 
"Anlaşılan, Özgür Özel'li CHP'de, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha VURDUMDUYMAZ bir yönetim anlayışıyla karşı karşıyayız!" diyerek "Özgür Özel'e ve yönetimine de soruyoruz: "DİDİM'İ SEYRETMEYE NE ZAMAN DOYACAKSINIZ EY CHP'Yİ YÖNETENLER?" şeklinde sorumuzu yöneltmiştik!

Ardından, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya'ya seslenmiştik: "Bakalım çiçeği burnunda CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, "Belediye emekçisi Nilüfer Altıner neden intihar etti?" sorusuna yanıt bulmak adına, zahmet edip koltuğundan kalkarak Didim'e gelip bu konu üzerinde araştırma yapma cesareti gösterebilecek mi?
Ya da rahatını bozmayıp, kulağının üstüne mi yatacak?"

Hani derler ya "dağdan taştan ses geldi CHP'den gelmedi" hesabı, bu saate kadar CHP Didim İlçe, CHP Aydın İl, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı, CHP Genel Merkez yönetiminden Nilüfer Altıner'in intiharına ilişkin her hangi bir açıklamaya, başsağlığı mesajına rastlayamadık!
Ne diyelim; günler kısalmış olamaz mı?
Belki de dünkü 24 saat CHP'li yöneticilere kısa gelmiş olabilir!
Neyse belki de bugün yaşanılacak 24 saat dünden uzun olur da CHP'li yöneticilerden hiç olmasa Altıner ailesine bir başsağlığı gelebilir!

chp-kadin-kollari-genel-baskani-asu-kayadan-anitkabire-anlamli-ziyaret-2.webp

Ya da bir bakmışsınız gün içinde CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya Didim'e gelmiş, Altıner ailesinin acısına ortak olmuş!
Neden olmasın!!!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum