Depremde zarar gören Bayraklı parklarının bakım/onarım işi Ankaralı şirkete emanet: 12.6 Milyon TL

Depremde zarar gören Bayraklı parklarının bakım/onarım işi Ankaralı şirkete emanet: 12.6 Milyon TL

İzmir Büyükşehir Belediyesinin depremde zarar gören Bayraklı ilçesindeki Parkların bakım onarım ihalesini Ankaralı şirket kazandı!

A+A-

Bayraklı Belediyesi, 30 Ekim 2020 depremi öncesinde yeni parkların yapılması için ihaleye çıkmış, (İhale no: 2020/414570- Sözleşme tarihi: 8-10-2020 Bedeli: 2 Milyon 39 Bin TL.) depremin ardından park çalışmaları ötelenmiş, Mart 2021 ayında da yeniden başlatılmıştı. Çalışmalar "Bayraklı yeni parklarına kavuşuyor" başlığında da basında yer valmıştı.

Bayraklı Belediyesi, ilçeye yeni parklar kazandırırken, depremde zarar gören parkların onarım, bakım işlerini unutmuş ya da gözünden kaçırmış olmalı, bu onarım/bakım eksikliğini de İzmir Büyükşehir Belediyesi üstlenerek 7 Haziran 2021'de ihaleye çıkmış...

İhaleyi de Ankaralı Bertoğlu şirketi kazanmış... 

Ne hoş değil mi?

İlçe belediyesi Bayraklı'ya yeni parkları 2 milyonluk ihale ile kazandırıyor; İzmir Büyükşehir Belediyesi de bakım ve onarım ihalesine çıkıyor: 12.6 Milyon TL.

Bayraklılı vatandaşlar parklarının onarılacağına sevinmezler mi? Sevinecekler tabii ki!

Bir yanda yeni parkların imalatı...

Öbür yanda da parkların tamiratı... 

Gel de şimdi Ankaralı şirket olma hani...!

adsikkkk.jpg

Not: İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi'nde ve Müdürlüklerinde, parkların bakım ve onarım işinden anlayan bir tane de olsa işçi yok mu? Sahi Sendikalar neci? Sendikacılar sadece başkanların ağızlarının içine bakmakla mı yükümlü? Park ve Bahçelerdeki işçi sayısını bir açıklayıverin; İzmirliler de bir öğreniversin böylesi ihalelere neden çıklıdığını!!!???

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.