De gidinin başkanı de... "Yolumdan dönmem" dedi, Cem Evinin banka hesaplarına el koydurttu...

De gidinin başkanı de... "Yolumdan dönmem" dedi, Cem Evinin banka hesaplarına el koydurttu...

Ali Kılıç videoda, "Biz Hızır Paşa’ya karşı Pir Sultanlar gibi mücadele edenleriz. Dönen dönsün, biz dönmeyiz yolumuzdan…" demişti.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı "değişim" isteyenlere Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç video çekerek destek vermişti. 

Ali Kılıç videoda, "Biz Hızır Paşa’ya karşı Pir Sultanlar gibi mücadele edenleriz. Dönen dönsün, biz dönmeyiz yolumuzdan…" demişti.

Bilindiği üzere; Mart 2019 seçimleri öncesinde de CHP Maltepe ilçe örgütü Ali Kılıç'ın yeniden aday gösterilmesine karşı çıkmış, Maltepe'den Ankara'ya protesto yürüyüşü başlatmıştı... 

KK'nın "Ali Kılıç kırmızı çizgimdir. Kefilim" açıklamasının ardından, yollara düşen protestocular yollarından döndürülmüş olmuşlardı!

İşte Ali Kılıç'ın KK'ya destek için çektiği ajitasyon kokan videosu: 

Bu defa Ali Kılıç'ın Maltepe Cemevi'ne haciz getirdiği ortaya çıktı.

Dernekten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Hepinizin bildiği üzere cemevimizin 1991 yılına dayanan köklü bir geçmişi vardır. Tarihsel süreç içerisinde Maltepe’de yaşayan tüm alevi canlarımız karınca kararınca elinden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışmıştır.
Geçmişten bugüne cemevimizin yapımında emeği geçen tüm başkanlarımıza ve yönetimlerine, yine emeği geçen tüm canlara sonsuz teşekkürü bir borç biliriz.

Sizlerin de bildiği gibi Aleviler; tüm dünyada var olan kimi inanışlar ve topluluklar gibi çeşitli zulümler görmüş, katliamlar yaşamış varoluş mücadelesi veren, “incinsen de incitme”, “eline, beline, diline sahip ol” diyen en temiz, en kadim topluluktur.

Ne yazık ki; bu toplum tarih boyunca hak ettiği mertebeye gelememiş, getirilmemiş, yine kendi Hızır Paşasını kendi içinden çıkaran da bir topluluktur.İçinde bulunduğumuz zaman diliminde de bu durum maalesef yine aynıdır.

Cemevimizin yapım sürecini sizlere bu mecradan uzun uzun tekrar anlatmayacağız. Fakat yaşadığımız sürecin sonucunda; CHP’li Maltepe Belediyesinin tarafımıza açtığı işgal davasının sonucunda banka hesaplarımıza Kadıköy/Rıhtım Vergi Dairesi tarafından el konulup, hesabımızda bulunan; Alevilerin gözyaşı parası, CHP’li Ali Kılıç’ın, sözde inanışlara eşit mesafede ki!, sosyal demokrat, halkçı belediyecilik anlayışını sürdürdüğü Maltepe Belediyesi hesaplarına aktarılmak üzere alınmıştır.

Siz Değerli Maltepe’li Alevi Canlarımızın Bilgisine Sunulur. Takdir Sizlerindir…

1693318088-970bc2-001.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.