Çiğli belediyesi, İzmir'de bulamadığı ofis mobilyalarını Ağrı merkezden temin etti: 737 Bin TL

Çiğli belediyesi, İzmir'de bulamadığı ofis mobilyalarını Ağrı merkezden temin etti: 737 Bin TL

Siz siz olun sevgili İzmirliler, kıçınızda don bile olmasın ama, Ağrı merkezde bir şirketiniz olsun! Nasıl olsa gelip sizi bulan ve ihale pazarlık masasına oturtacak bir CHP'li belediye çıkar!

A+A-

Öncelikle; Haziran 2022 ayında bu ihaleyi gerçekleştiren "MOBİLYA VE MUHTELİF MALZEME ALINMASI-ÇİĞLİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ" ihale komisyonu kutluyoruz... Çünkü çıkılan bu ihalede adı geçen mobilya ve malzemeler PAZARLIK Usulü alınmış olsa bile, en azından Çiğli'deki bir şirket tercih edilmiş, Çiğli halkının parası da bir nebze de olsa ilçe sınırları içinde tutulmuş. (13 Haziran 2022 de çıkılan ve ihale nosu 579765 olan bu ihalenin belgesini şimdilik yayımlamıyoruz.) 

aa-20220914-28898555-28898552-yasemin-adar-yigit-ikinci-kez-dunya-sampiyonu-001.jpg

Şimdi, istedikleri zaman Çiğli merkezde mobilya ve mobilya malzemesi bulan Çiğli belediyesi, nasıl olur da Çiğli'de "ofis mobilyası" bulamaz da ta 1801 KM uzaklıktaki Mirmazlum adlı şirketi bulur ve PAZARLIK masasına OTURTUR!!!???

İhale sözleşmesi tarihlerine göre; bu Ağrı merkezli şirket, KDV dahil 737 BİN 078 LİRA 20 KURUŞLUK tutarındaki ofis mobilyalarını hayda hayda bugüne kadar teslim etmiş OLMALIDIR!

Peki, bu ofis mobilyaları, GERÇEKTEN DE Ağrı'dan Çiğli'ye getirilip ihaleye çıkan DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE teslim edilmiş midir? (Kimler teslim almıştır?)

En basitinden, Ağrı'dan en az iki kamyon ya da 2 Tırla getirilmesi mümkün olabilecek bu ofis mobilyalarına ilişkin, Ağrı merkezden çıkışlı ve de araçların PLAKALARI YAZILI irsaliyelerini, İzmir, Çiğli kamuoyu ile paylaşabilir misiniz?

Bakın, bu ihalenin NAYLON olduğunu iddia etmiyoruz! Sadece, bu ofis mobilyalarının Ağrı merkezden çıktığına ilişkin bir belge (Sosyal medya hesaplarınızdan) yayımlamanızı rica ediyoruz! 

Koca İzmir'de ofis mobilyası (imal eden) satan birisini nasıl olurda bulamaz ve PAZARLIK Masasına davet edemezsiniz? İşte bu ihaledeki bu "püf" noktası, bizim kadarda en az İzmir ve Çiğli halkının da dikkatini çekecektir diye düşünüyoruz!

Yoksa kime ne neyi nereden alacağınız da; nasıl olsa hesap soran falan da yok!

Ha ara sıra dürüstlük abidesi kendi kendine "Birisi hesap veremiyorsa, bilin orada malı götürmüşlerdir" diyor o kadar...

Ayrıca biz hesap falan da sormuyoruz! 

Bilakis sizin şeffaf bir belediyecilik sergilediğinize de inandığımız için, bu haberleri belgeli hazırlıyor, kamuoyunu bilgilendiriyoruz!

Yoksa değil Ağrı'dan isterseniz ilçesi Eleşkirt'ten alın ofis mobilyalarını... 

Nasıl olsa İZTO'dan da İESOB'dan da gıkını çıkaran yok!  

Son söz; siz siz olun İzmirliler, kıçınızda don bile olmasın ama, Ağrı merkezde bir şirketiniz olsun! Nasıl olsa gelip sizi bulan ve ihale pazarlık masasına oturtacak bir CHP'li belediye çıkar!

Not: Ağrı merkezli şirket haberlerimiz başka başka belediyelerle BELGELİ devam edecek...

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.