CHP'nin Urla'da ilçe başkanlığı var mı? Varsa, 29 Ekim'de neredeydi?

CHP'nin Urla'da ilçe başkanlığı var mı? Varsa, 29 Ekim'de neredeydi?

CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur'un yaz sezonunu (Dondurma) kapatıp kapatmadığı tartışılıyor! Yerel seçimlerde 28 bin oyun CHP'ye çıktığı İzmir'in Urla ilçesinde, binlerce CHP üyesi ilçe yönetimini mumla aramaya başladı!

A+A-

Bilindiği üzere; CHP tepe yönetimi sıkıntıya düştükleri anda akıllarına hemen il, ilçe örgütleri gelir! İl ve ilçe başkanları da doğru bir iş yapmaya kalktıklarında da analarından emdikleri süt burunlarından getirilir!

Fakat, suya sabuna dokunmayan ve siyaseti halk için değil, kendi ikbali için yapanlar da maalesef el üstünde tutulur, rant ilişkilerinden tutun da ne kadar tepesi delik iş yapmışlarsa da sırtları sıvazlanır, "aferin" ile ödüllendirilirler! 

Bunları da laf olsun diye de yazmıyoruz... Çünkü, Kemal Bey'in genel başkanlığının 12 yıllık özetinden çıkanlar da bunlar...

İki gün önce Cumhuriyetimizin 99. yılını kutladık... İzmir'in 30 ilçesi var... 29 İlçedeki CHP örgütleri de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşku ile kutladılar... 

Medya Ege'den Önder Şengüler'in Urla Cumhuriyet Bayramı Kutlama izlenimlerini aktardığı yazıya bakıldığında; CHP Urla ilçe başkanı Hakan Özbadur ve yönetimini ara ki bulabilesiniz!

Şengüler yazısında, "Chp Urla ilçe örgütü yaklaşık 30 kişi ile paralel Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinliği gerçekleştirdi. Chp ilçe örgütü kayyum, dolayısı ile Devlet’in gerçekleştirdiği törenleri protesto ederek kendileri çelenk ve kutlama etkinliği gerçekleştirdi" diyor... 

Son yerel seçimlerde CHP adayı Burak Oğuz, 51 bin kayıtlı seçmenin olduğu Urla'da, geçerli 41642 oyun da 28104'nü alarak (Yüzde 67.5) seçimleri kazanmıştı!

Malumunuz, Burak Oğuz, FETÖ iltisaklı iddiası üzerine görevden alındı... Edindiğimiz bilgilere göre; Yüksek Yargıdan hem Burak Oğuz'u hem de CHP'yi sevindirecek haberlerin gelmesi kaçınılmaz gibi duruyor! Açıkçası, Burak Oğuz'un dosyasını inceleyen hukukçular, Burak Oğuz hakkında FETÖ ile bir bağlantısının bulunmadığını işaret ettiler! Ardından, Yüksek Yargının da Burak Oğuz'a hakkını teslim edeceğini öne sürdüler!

Herkesin görüşüne ve düşüncesine saygımız sonsuz... 

Ancak, Menemen'de yaşanılanları baktığınızda; akıllara da ister istemez Burak Oğuz'a "FETÖ Kumpası mı kuruldu" sorusunu düşürüyor! 

Tekrar Urla CHP'ye ve Şengüler'in izlenimlerine dönersek; 

"Urla Stadyumunda toplanan 3.000 kişinin içinde Chp seçmeni vardı ancak Chp İlçe örgütü ortada yoktu.

Fener Alayında toplanan 1.000 kişinin içinde Chp seçmeni vardı ancak Chp İlçe Örgütü ortada yoktu.

Urla Cumhuriyet Meydanında yapılan Cumhuriyet Konserinde toplanan 3.000 kişinin içinde Chp Seçmeni vardı ancak Chp Urla İlçe örgütü ortada yoktu." buyur buradan yak!

CHP üyeleri var ama 30 kişilik CHP ilçe başkanı ve yönetimi yok!

İlginç bir iddia daha aktarayım CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur hakkında... Burak Oğuz, ifade için henüz savcılıktayken üyelere mesaj gönderiyor... Mesajda, hiç bir üyenin CHP ilçe başkanlığına bilgi için gelmemesini, belediye önünde falan da toplanmalarını istemiyor! Türkçesi, ilçe başkanı Özbadur, mesajda CHP üyelere "oturun oturduğunuz yerde" demeye getiriyor işi! Bir şekilde yaşanılanlar karşısında üyelere "beni rahatsız etmeyin" demeye getiriyor işi!

Neredeyse 3 yıldır Urla Kayyum Heyeti tarafından yönetiliyor... Kayyum Heyeti sanırım 5 kişiden oluşuyor... Bakın, Kayyum Heyeti Urla'yı yönetemiyor iddiasında bulunmuyoruz; fakat, dört 4'lük mü yönetiyordur? Kayyum yönetiminin yaptığı işleri, ürettiği hizmetleri takip etmek, denetlemek, yanlış yapılanlar varsa, bunları kamu adına yargıya taşımak CHP Urla ilçe başkanı Hakan Özbadur'un görevi değil midir?

CHP Urla ilçe başkanı Hakan Özbadur, Burak Oğuz'u özelinde sevmek zorunda değil... Fakat, İl Başkanı Deniz Yücel'in İlçe Başkanı Hakan Özbadur'u ölümüne savunduğu gibi bile olmasa; süreç içinde Burak Oğuz zerre kadar da olsa İlçe Başkanı Özbadur tarafından savunulmuş mudur?

Ayrıca, Urla kulislerinde Kayyum yönetiminden en çok CHP ilçe başkanı Hakan Özbadur ile Urla Esnaf Kredi Koop. Başkanın memnun oldukları konuşuluyor...

Acaba neden?

Not: Urla'da yeni moda siyasetçilerin gayrimenkul ticareti mi? Dosya haberlerimiz için bizi izlemeye devam ediniz...  

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.