CHP'nin Söke'deki en güçlü belediye başkanı aday adayından 'Hayırlı Ramazanlar' paylaşımı!

CHP'nin Söke'deki en güçlü belediye başkanı aday adayından 'Hayırlı Ramazanlar' paylaşımı!

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin sosyal medyada "Hayırlı Ramazanlar” başlığıyla paylaştığı fotoda görünen rakı şişesi tepki çekti.

A+A-

CHP’li Aydın Büyükşehir Belediyesi Batı Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’nin sosyal medyada "Hayırlı Ramazanlar” başlığıyla paylaştığı fotoda, yemek masasında rakı şişesi olduğu görüldü. Paylaşımını kısa sürede kaldıran Akkentli’ye tepki yağdı.

Fatih Akkentli, rakı şişesini garsonun fotoğraf çektiği sırada masaya koyduğunu söyledi.

"BENİM ALKOL İÇMEDİĞİMİ TÜM SÖKE BİLİR"
Fatih Akkentli, "Benim alkol içmediğimi tüm Söke halkı bilir. Ayrıca 30 gün oruç tutan birisiyim. Fotoğrafın çekildiği gün de oruçluydum. Rakı şişesi fotoğrafı çeken garsonun elindeydi. Fotoğrafımızı çekmek için masaya koydu. Bunu geç fark ettim. Rakı şişesinin asla bizimle alakası yok. Beni Söke’de herkes bilir ki inançları kuvvetli olan bir kişiyim. Hayatım boyunca hiç alkol almadım sigara içmedim. Bu paylaşımı yapanlar benim Ramazan ayında bir gün bile orucumu bırakmadığımı aslında gayet iyi biliyorlar. Elimden geldiğinde inançlarımın gereğini yapıyorum. Yine hem iftar hem de bir arkadaşımızın doğum günü vesilesiyle bir araya geldik. Resimlerimizi çeken garson arkadaş elindeki şişeyi oraya bırakmış. Görmedik bile garson geri şişeyi almaya gelince fark ettik. Olay budur. Alkol aldım desem aldım derim ancak böyle bir mübarek ayda konunun aslını bilmeden eşlerimizin olduğu Masanın fotosunu alıntılayıp hakarete varan yorumları yapanlar için hukuki süreci başlattık. Allah biliyor ben ibadetimi yerine getirirken onun son halkası iftarımı açtım. Aksini düşünüp algı oluşturan kesimlerin amacını biliyorum. Ben Söke’nin evladıyım Söke beni iyi tanır. Tüm hemşerilerimin Ramazan ayını mübarek ederim tuttuğu oruçlar kabul olur inşallah" ifadelerini kullandı.

garsonun-hatasi-277465-4582f0905f76e73216df0e2e2f6d6157.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.