CHP'NİN PUDRACI TOSUNCUĞUNA ÖDÜL GİBİ ATAMA!

CHP'NİN PUDRACI TOSUNCUĞUNA ÖDÜL GİBİ ATAMA!

Çerçioğlu halkı yine aldattı. Pudracı Aydın BŞB ASKİ Kuşadası Sorumlusu yapılmış...

A+A-

Herkes, 'Özlem Çerçioğlu çok kızdı. Hakkında idari soruşturma başlatıldı' haberleriyle uyutulurken, CHP'nin pudracı tosuncuğuna, konuşup kirli sırları açıklamasın diye ödül gibi atama yapılmış! 

Kokain ve esrar ile Aydın BŞB aracında suç üstü yakalanan Söke eski CHP İlçe İkinci Başkanı H.Y. hakkındaki iddialar, Aydın'ı ve CHP'lileri ayağa kaldırdı.

Skandal sonrasında Aydın BŞB idari soruşturma başlattık demişti. Haberlerin altına yapılan yorumlar, asıl gerçeği ortaya çıkardı! Yorumlarda CHP'nin pudracı tosuncuğunun görevden alınmak şöyle dursun, daha ödüllendirilip Kuşadası Sorumlusu yapıldığı ifade edildi.

Bu halkla ve devletle dalga geçer gibi yapılan atama, 'Özlem Çerçioğlu çok kızmış, Kuşadası ASKİ Sorumlusu yapmış. Kızmasa AS-Kİ Genel Müdür Vekili yapacakmış galiba' sözleriyle Tİ'ye alındı! 

Haber altı bu yorumların ardından Aydın kamuoyu ve CHP tabanı, adeta ayağa kalktı! Ödül gibi atama iddialarının Fatih Akkentli'nin verdiği, 'Asıl patron benim. İznim olmadan Özlem Çerçioğlu bile adım atamaz' mesajı olarak yorumlandı!

Aydın BŞB'de her taşın altından çıkan Özlem Çerçioğlu'nun vaz geçemediği, uğruna Millet İttifakı ortağı İYİ Parti'yi bile sildiği Fatih Akkentli, Çerçioğlu'nun "Kara Kutusu" olarak iddia ediliyor! 

Mail kutumuza düşen bilgilere göre CHP'nin pudracı tosuncuğu H. Y. Fatih Akkentli'nin sağ kolu olarak görev yapıyor. Fatih Akkentli gibi ASKİ'de taşeron işçi olmasına rağmen lüks yaşam süren H.Y'nin ödül gibi atanması, Özlem Çerçioğlu'nun kirli sırlarına vakıf kişiler elinde artık bir kukla haline geldiği şeklinde yorumların yapılmasına yol açtı!

H. Y., Fatih Akkentli'nin yakınları üzerine yaptığı on milyonlarca liralık makine parkında bazı araçların üzerine yapıldığı, çok işin üzerinden döndürüldüğü kilit piyonlardan birisi olarak, Söke ahalisince ve derin kulislerde çok iyi biliniyor.

ÇERÇİOĞLU'NUN PARALEL DEVLETİ

Özlem Çerçioğlu'nun taşeron işçi kadrosundan işe aldığı elemanlarından kurduğu paralel belediye kadrosu, başta CHP teşkilatları Aydın'ı teslim alan şer şebekesi olarak niteleniyor. Bu taşeron işçilerden oluşan kadro ile yakınlarının üzerinde, hayal dahi edilemeyecek servetler olduğu, hepsinin rezidans ve lüks villalarda yaşam sürdürdükleri Aydın'da dillere destan oldu.

Çerçioğlu'nun asgari ücretli taşeron paralel devlet elemanlarının bu servetleri nereden edindikleri soruları, Telegram Haber'e iletilen soruların başında geliyor. Çerçioğlu'nun taşeron işçilerden oluşturduğu paralel belediye yapılanmasına ne CHP'li vekillerin, ne İl Başkanı ve örgütün, ne devlet yetkililerinin sözü dahi geçmiyor! Fatih Akkentli'nin adı, Mustafa Ezici tarafından "Aydın BŞB Trol Çetesi organizatörü" olarak, resmi ifadelere geçirilmişti. Özlem Çerçioğlu'nun kirli sırların ortağı taşeron işçilerin elinde çaresiz ve rehin durumunu Telegram Haber olarak devlet-siyaset ve kamuoyunun takdirlerine bırakıyoruz.

Söke Son Dakika Haber Facebook sayfasından haberimizi paylaşınca; tosuncuğun Kuşadası'na atandığı gelen yorumlarla ortaya çıktı. İşte o yorumların bazıları: 

5d94e93d-778e-41b8-811e-d69024b18403.jpg880c7bf7-5f53-4896-8b5e-ca395c2ddbaa.jpg4771790f-f2ec-449c-83da-dd3fca2d4a0b.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.