CHP'nin 'Geliyor, Gelmekte Olan' sloganı, Aydın BŞB'de sıkıntı, stres yarattı!

CHP'nin 'Geliyor, Gelmekte Olan' sloganı, Aydın BŞB'de sıkıntı, stres yarattı!

Yılın son ayında CHP'nin yeni bulduğu "Geliyor, Gelmekte Olan" sloganı, yerel yönetim kadrolarında strese, sıkıntıya yol açtı!

A+A-

1094-16932-whatsapp-image-2021-12-14-at-19-32-17.jpeg

CHP tepe yönetimi "TIKIR TIKIR" çalışan belediye başkanlarını dünden beri "GELİYOR GELMEKTE OLAN" sloganı eşliğinde Kayseri'de topluyor...

CHP, 2015 genel seçimlerine de reklamcı Ali Taran'ın bulduğu "Milletçe Alkışlıyoruz" sloganı eşliği ile girmişti... 

CHP tepe yönetimin temenniler eşliğinde beklediği erken seçimlere de dayanak olacağı belli olan "Geliyor Gelmekte Olan" sloganına sıkı sıkıya sarıldığı gözleniyor! (Milletçe Alkışlıyoruz sloganı pek tutmamıştı.)

102228-001.jpeg

baba.png 

CHP, iki gündür "Tıkır Tıkır Çalışan Belediye Başkanları"nı Kayseri'de topluyor... Kayseri'de yapılacak olan "Tıkır Tıkır" çalışma toplantılardan nasıl "Patır Kütür" ses çıkacaktır orasını bilemiyoruz ama; MÂLUM olan bazı belediyeciler üzerinde "Geliyor Gelmekte Olan" sloganının strese, sıkıntıya yol açtığı belirtiliyor!

Bu yönde ulaşan bilgilere arasında; Aydın BŞB Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen'i de "Geliyor Gelmekte Olan" sloganının strese, sıkıntıya soktuğu kaydedildi...

Aydın BŞB kaynakları, Yamen'in sıkıntı ve stresten kaynaklı yüzünde yaralar çıktığını, ense kökünde fincan büyüklüğünde saç dökülmesi yaşadığını iddia etti ve CHP'nin bu sloganının Aydın BŞB'deki bazı yöneticiler üzerinde olumsuz etkilere yol açtığını öne sürdüler!

Öte yandan kendinden emin olan Daire Başkanları'ndan İbrahim Gürdal'ın Baltaköy'deki malikanesinde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşadığına dikkat çekerek, Aydın BŞB'nin yeni süpürme ihalesine hazırlandığını iddia ettiler!

Kaynaklar ayrıca; ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç'ın, hakkında açılan davalardan 9 tanesine ilişkin "Bilirkişi" raporlarının olumsuz çıkmasından dolayı, Ankara'ya temaslarda bulunmak üzere gittiğini aktardı.

Dip Not: "Uykusuz Gecelere" ilişkin Ankara'nın "BANKOLAR LİSTESİ" birer birer belirmeye başladı!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.