CHP'li Öztrak: 'Belediyecilik bizim işimiz!' Al sana Dikili...

CHP'li Öztrak: 'Belediyecilik bizim işimiz!' Al sana Dikili...

Diki halkı "Belediyecilik bizim işimizdir" diyen CHP Sözcüsü Faik Öztark'ın kulaklarını çınlatıyor!

A+A-

Fazla söze gerek yok!

İşte Kılıçdaroğlu ve ekibinin öğündükleri belediyecilik adına geldikleri noktanın özeti! 

Bu dünyada bir deveyi Everest'in üzerinden bile atlatabilirsiniz ama; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine "bak şu filanca belediye başkanınız şu yanlışı yapıyor, başı belaya girebilir, belediyeler kanunlarla yönetilir" gibisinden istediğinizi anlatınız, kötü olan siz olursunuz! 

Adamların fıtratında olmadığından dolayı sadece tek yaptıkları şey, sıkıştıklarında hak, hukuk, adalet masalına sığınmak! Dikkat ederseniz; zorda kaldıklarında da işi hemen "Atatürk"e getirip sınıyorlar! Siz bunların bugüne kadar Atatürk'ü savunduklarını duydunuz mu? Dün Atatürk'e "Kefere" diyen adam kimin yanında, kimin sayesinde siyaset yapıyor şimdi?

Bu yüzden de diyoruz ki; Türkiye'nin önündeki en büyük sorun muhalefetin olmayışıdır! Öncelikle Y-CHP'yi yeniden CHP yapmanın ve fabrika ayarlarına döndürmenin tek yolu Kılıçdaroğlu ve ekibinden kurtulmaktan geçiyor!  

Buyurunuz Y-CHP'li Dikili Belediyesinin hallerine! 

İşte sizin belediyecilik diye öğündüğünüz bundan başka nedir?

Oturduğunuz yerden öğünmeğe ve belediyecilik bizim işimizdir palavraları sıkmaya devam ediniz!

İşte Dikili Gerçekleri:

Sayın Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz Soruyoruz

1) Şu Ana Kadar Dikili Belediyesine Ait Kaç Adet ARSA ve Araziyi Sattınız Toplam Ne Kadar Gelir Elde Ettiniz Parayı Nerede Kullandınız Daha Ne Kadar Yer Satacaksınız ??

2)Görev Süreniz Boyunca Kaç Kişiyi İşe Aldınız ve Nasıl Belirlediniz ?

3)Meydandaki Eski Belediye Binasını Yıktınız Yenisini Neden 1. Sırada 5.800.000 TL teklif verene Değil de 5. Sırada 7.300.000 TL teklif verene verdiniz ?

4)İmara Açılmak İstenen 4.000.000 m2 alandaki ısrarınızın sebebi nedir ?

5)İzmir İli Dikili İlçesi “5393 Sayılı Belediye kanunu,madde 28 e aykırı olarak kendi işyerinizden neden malzeme sevkiyatı yapıyorsunuz ?(resimleri var )

6)Sizin veya yakınınızın ortak olduğu bir şirket kanalı ile belediyeye mal temin ettiğiniz ve ihale verdiğiniz iddiaları hakkında ne söyleyeceksiniz?

7)Sizin meclis üyeniz olan bir kişinin 2 çocuğunu ve sizin öz yeğeninizi Büyükşehir Belediyesine işe soktuğunuz yerel hizmetler müdürlüğüne eşinizin akrabasını belediye başkan yardımcılığına halanızın Oğlunu getirdiğiniz doğru mu ?

8)Sizin bir müdürünüzün Çandarlı'da körkütük sarhoş olup dayak yediği ve belediyeyi temsil eden bu kişiye ne gibi bir yaptırım uyguladığınızı söyler misiniz ?

9)Millet evinde yasaklardan bunalmışken Sizin ve oğlunuzun mekanları kendinize özel kapattığınız doğru mu ?( oğlunuzun videoları internette bu arada )

10)Dikilinin yolları ne zaman bitecek milletimize lastik ve alt takım masrafında destek olacak mısınız toz yutmaya daha ne kadar süre katlanmamız gerekecek Granit taşlardan vazgeçip Heryeri asfaltlama konusunda fikriniz aynı mı ?

11)Seçimde söz verdiğiniz Dikilimize arıtmayı ne zaman yapacaksınız ?

12)Şafak Pavey Gençlik Merkezini canlandırmak yerine önce kapatıp sonra bar yapıp size yakın bir iş insanına ihale ile kiraya verdiğiniz ve bu kişinin diğer mekanında denize ek çıkıntı yapmasına göz yumduğunuz ve o çıkıntıda rakı içtiğiniz doğru mu ? ( resimleriniz var )

13)Çandarlı Halkının isyanına ne zaman kulak vereceksiniz oy kaybının farkında mısınız Çandarlı Belediyesini Geri İstiyoruz Diye Bir Grup var Üye Sayısı 13.000 oldu biliyor musunuz?

14)Emekçilerin bayramı 1 Mayısa neden Belediye Emekçilerini göndermediniz ve kendiniz niye katılmadınız

15)Size yalakalık olsun diye Emekçilere sürekli baskı yapan amir ve müdürlerinize daha ne kadar göz yumacaksınız ?

ababbaba.pngababbaba1.png

Not: CHP'li Dikili Belediye Başkanı Adil Kıgöz'e yöneltilen sorular, Dikili Gerçekleri adlı sosyal medya Facebook hesabından alınmıştır. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.