CHP'li Menemen Belediyesi Meclis Üyesi Perçin hakkındaki iddiaları, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa mı soruşturacak?

CHP'li Menemen Belediyesi Meclis Üyesi Perçin hakkındaki iddiaları, Sarı Çizmeli Mehmet Ağa mı soruşturacak?

CHP'li Menemen Belediyesi Meclis Üyesi İhsan Perçin hakkında, sosyal medyaya her gün bir iddia düşüyor!

A+A-

CHP'nin başında "Genel Başkan" olarak Kemal Kılıçdaroğlu bulunuyor...

CHP İzmir'in başında "İl Başkanı" olarak Deniz Yücel bulunuyor...

CHP Menemen'in başında "İlçe Başkanı" olarak Ömer Güney bulunuyor...

Bu 3 isim hala görevlerinin başında...

Bugüne kadar sıkıştıkları anda yüzlerce defa da hak, hukuk, adalet, yetim hakkı lafları ettiklerini de duymuşsunuzdur... Öyle değil mi?

Açıkça soruyoruz; hak, hukuk, adalet, yetim hakkı adına, bu 3 isimden fındık kabuğunu dolduracak kadar da olsa, yaptıkları bir eyleme tanık oldunuz mu? (Örgüt içinde!)

Hep tersini yapmadılar mı? 

Bakın, dönemin CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, sağda solda Necati Yılmaz'ın yerine (2014 Yerel seçimleri öncesinde Ankara Çankaya İlçe Belediye Başkanlığı adaylığı) Alper Taşdelen'in Çankaya Belediye Başkanlığına nasıl aday olduğunu anlatıyormuş! Dayanak olarak; rahmetli babasının ve Kılıçdaroğlu'nun neler söylediklerini gösteriyormuş! Bu şok adaylık konusunu yakında ele alacağız!

Gelelim şimdi Menemen Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi İhsan Perçin hakkında sosyal medyada yazılıp çizilenlere...

İŞTE ONLARDAN BAZILARI: 

Menemen CHP Belediye Meclis üyesi (Meşhur) Ehsan Perçik ( İhsan Perçin) Menemen gündeminden düşmüyor. 

* Sayısız kez pek çok kişinin sosyal medya hesaplarına düşen "Rüzgar Güllerinden ... ... ... aldı!" denmesi ve bunu tüm Belediye Meclis üyeleri ve Parti Yönetimi tarafından da biliniyor ve konuşuluyor olması MUHTEREMİ hiç rahatsız etmemektedir.

*Belediye çalışanı kadın emekçiler için bu şahsın orası PAVYON MU içerikli telefon konuşmasının sosyal medyaya düşmesi, Menemen Halkı tarafından büyük tepki ile karşılanmıştı. Hal böyle iken durumun İl ve Gnl. Merkeze iletilmesine rağmen bir yaptırımın olmaması akıllara durgunluk vermektedir. 

*Menemen Belediye Başkan Vekili seçimlerinde AKP adayına oy vermek için ( AKP Meclis Üyesi Sn. Hanifi Can 'ın) ofisinde pazarlık yaptığını, aylık Belediye Meclisi olağan toplantısında ( halka açık canlı yayında) Sn.Hanifi Can tarafından Ehsan Perçik' in yüzüne karşı söylemesine rağmen meşhur Perçik savunma ve yalanlama gereği bile duymamıştır.

*Bu Ehsan Perçik, yol arkadaşım dediği ve kontenjanından seçildiği, seçilen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'u ve dört arkadaşını operasyon öncesi Cumhuriyet Savcılığına şikayet ettiği ortaya yeni yeni çıkınca Parti seçmenleri arasında ciddi tepkilere yol açmıştır.

*Daha öncesinde de bu Ehsan Perçik, CHP Meclis Üyesi Sn. Koray Atasoy un bağ evine kaldırılarak istifa ettirildiği iddialarının başrol oyuncusu olduğu Menemen kamuoyunda defalarca dile getirilmiştir.

*CHP İl Yönetimi bu kadar skandallara adı karışan bu zat için disiplin yaptırımına gitmemesi düşündürücüdür. Sn.Deniz Karakurt' a disiplin yolu açmayan hatta koruyan ve  başkan vekili sözü veren Sn.Il Başkanı, Ehsan Perçik' i de mi koruma altına almıştır gibi söylemler kamuoyunda konuşulmaktadır. 

*Asıl skandal ise CHP nin ilkelerine , programına, tüzüğüne bu denli zarar veren bu çapsız şarlatanı hala İl Eğitim Sekreterliği tarafından "eğitmen " görevi verilmesi biz CHP saha çalışanlarını ciddi rahatsız etmektedir.

*Sayın İl Eğitim Sekreteri !
CHP, bu ülkenin kurucu mayası, demokrasi ve cumhuriyetin ilelebet yaşanmasının teminatıdır. CHP için evrensel haklar, adalet, Atatürk İlkeleri ve ahlaki etik değerler olmazsa olmaz(ı) olmuştur.. Hiç kimse için sizde dahil bu değerler göz ardı edilemez, yok sayılamaz. 
*Ya gereğini yap ya da ISTIFA et. 
*Takipçisi olacağız .
NOT: Halk arasında kendisine  EHSAN PERÇİK deniyor kendisine... Asıl Adı İhsan Perçin'dir.

Bakın, CHP'li Menemen Belediyesi Meclis Üyesi İhsan Perçin'e dair sosyal medyaya düşen iddialar bunlarla da sınırlı değil! 

En az 3-5 haber daha çıkacak kadar bilgi/iddialar sosyal medyada mevcut!

Peki, bu iddiaları araştırıp CHP'de gereğini yerine getirecek olan Sarı Çizmeli Mehmet Ağa mıdır?

O zaman niye bu partide genel başkanlık, il başkanlığı, ilçe başkanlığı gibi yönetimsel bir şema var?

Ayrıca, Meclis Üyesi Perçin, sosyal medyada hakkında yüzlerce yazılan iddialara neden yanıt veremiyor? 

Meclis Üyesi Perçin, eğer ki hakkındaki iddialara ilişkin yanıt vermek istiyorsa; Telegram Haber'in sayfaları sonuna kadar açık! 

Öte yandan CHP'yi Ankara'dan yönetenler, İzmir'in halinden, pür mealinden yakınacağınıza; nerede kangren var, kesip atın gitsin o zaman!  

İlçe Başkanı mı?

İl Başkanı mı?

Alırsınız görevden; layıkıyla yapacak olanı getirirsiniz!

İyi de Menemen'de olup bitenleri görüp, gereğini yerine getirecek olan var mı? 

Mesele de bu değil mi?

Menemen CHP haberlerimiz devam edecek...

Not: Ankara kulislerinde İzmir CHP'de görevden almaların başlayacağı konuşuluyor! 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.