CHP'li Meclis Üyesi Karakurt'un Facebook canlı yayınında Başkan Soyer'i çok ağır sözlerle eleştirdiği iddia ediliyor!

CHP'li Meclis Üyesi Karakurt'un Facebook canlı yayınında Başkan Soyer'i çok ağır sözlerle eleştirdiği iddia ediliyor!

Menemen Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Deniz Karakurt'un telefonundan Facebook sayfası üzerinden yaptığı denilen canlı yayında; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i yerden yere vurduğu iddia ediliyor!

A+A-

"Tarık Ülker

Deniz Karakurt siz kaldırdınız canlı yayını,siz muhtara tunç soyer için milyonluk konserler verse ne olur İzmir b..k kokuyor demedinizmi...halka dokunmadıktan sonra milyonluk konserler verseniz ne olur demedinizmi...Tunç soyer için sahtekar demedinizmi...

Evet elinizde kayıt yok çünkü 8 sakima 16 saniyelik kaydınızı siz kendiniz kaldırdınız,yoksa sayfanızda halaaa duruyor olurdu...

Biraz dürüst olun lütfen..."

Deyim yerindeyse sosyal medya yıkılıyor! Konunun muhatabı, Menemen Belediyesinin CHP'li Meclis Üyesi Deniz Karakurt...

Karakurt'un Facebook sayfasından yaptığı paylaşımla dinamitin fitili de ateşlenmiş görünüyor!

Paylaşım ve yorumlardan anlaşılan CHP'li Meclis Üyesi Karakurt'un bir mahalle muhtarı ziyaretinde kendisine ait Facebook sayfasında telefonundan canlı yayında bulunduğu iddiası... 

Belki kaza ile olmuş olabilir... Fakat, paylaşımın altına gelen yorumlara bakılınca; Meclis Üyesi Karakurt bayağı bir sıkıntı yaşayacağa benziyor!

Neden mi? 

Telefondan canlı Facebook yayınında Meclis Üyesi Karakurt'un İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında konuştuğu belirtilen iddialar! 

İddialar arasında; canlı yayına ait olduğu belirtilen videonun birileri tarafından indirildiği ve Başkan Soyer'e servis edildiği yer veriliyor!

Büyük tartışmalara gebe bu konunun detayları bir yana; CHP'li Meclis Üyesi Deniz Karakurt'un paylaşımını ve paylaşımının altına gelen yorumları orjinal sayfa görüntüleri ile veriyoruz:

deniz-004.pngdeniz1.pngdeniz2.jpgdeniz3.pngdeniz4.pngdeniz5.png   

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.