CHP'li Maltepe belediyesi, Bitlis'in Ahlat ilçesindeki "tohumcu" dükkanından tıbbi cihazlar kiralamış!

CHP'li Maltepe belediyesi, Bitlis'in Ahlat ilçesindeki "tohumcu" dükkanından tıbbi cihazlar kiralamış!

Dönemin CHP'li Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç'ın sağlık sektöründe Maltepe halkına verdiği hizmetlerin, halkçı CHP'li belediyeler tarafından da örnek alınması gerektiğini savunuyoruz! Yürü be Tuncelili Ali... Kim tutar seni...

A+A-

Ali Kılıç... Önceki CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Tuncelili hemşerisi... Kılıç, iki dönem İstanbul'un Maltepe ilçesine belediye başkanlığı yaptı...
Kılıç, Kılıçdaroğlu'nun en güzide belediye başkanları arasında yerini alıyor, 2. dönem adaylığını istemeyen CHP ilçe örgütü, karşısında Kılıçdaroğlu'nu buluyor ve Kılıçdaroğlu'nun "KIRMIZI ÇİZGİM", "KEFİLİM" sahiplenmeleri ile yeniden aday gösteriliyordu!

Kılıç'ın nasıl aday yapıldığı bir yana; 1. dönem Maltepe belediye başkanlığı döneminde "BELEDİYECİLİK FAALİYETLERİ"nden nasıl köşe olduğu da Maltepe belediyesi meclis gündemine kadar taşınıyordu!

İşte Ak Partili Maltepe belediyesi meclis üyelerinin Maltepe belediyesi meclisine taşıdıkları Ali Kılıç'ın 1. dönem belediyecilik faaliyetlerinin bilançosu:

eye4kqfwqaaodro-002.webp

Ali Kılıç'ın 1. dönem belediyecilik faaliyetlerinden edindiği mülkler bugün güncellendiğinde; her halde havada karada 2 Milyarı geçer... (İkinci döneminde edindiği mülkler henüz bilinmiyor!)
Dönemin CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Kılıç'ın 1. döneminde edindiği mülkleri görmemiş/duymamış olabilir mi? 
Zaten duymuş olsaydı 2. dönem adaylığını güncellemezdi! (Bu kısmı şaka)
Bereket versin bu dönem CHP Kılıçdaroğlu'ndan kurtuldu! Kurtarılmamış olsaydı, her halde Ali Kılıç Maltepe belediye başkanlığı adaylığında hat-trick yapmış olurdu! 

Telegram Haber'in Maltepeli takipçileri Ali Kılıç ve Tuncelili "Acar" familyası üzerine kurulu şirketlere verilen ihaleleri yakından bilir... İhaleler kanalıyla kurulu vurgun düzenini aylarca yazdık... Araç kiralama ihalelerinde dönen/döndürülen şirketler arası organizasyonları da harfi harfine belgeli yazıp, kamuoyunun bilgilerine sunduk... 
Okurlar, haberlerimize "Nerede bu devlet?" mesajları gönderirken, yeni iddialar da peşi sıra geliyordu... En son gelen iddialara göre; Ali Kılıç, araç kiralama ihalelerini verdiği şirketten kendisine VİP minibüs satın almış! Kaynaklar "bastı parayı aldı be yav" diyor! (Şu an VİP minibüsle geziyormuş.)
Ardından Maltepe belediyesinde başkan yardımcısı olan ve Ali Kılıç'ın "GİZLİ KASASI" diye niteledikleri Melih Morsümbül'ün de araç kiralamacısı şirketten hatırı sayılır binek bir makam arabası satın aldığını öne sürdüler! 
Atlamadan... Kaynaklar, Melih Morsümbül'e CHP İstanbul il binası paralarının sayımında aldığı görevden ve görüntülerinin medyaya düşmesinin ödülü olarak İBB'ye transfer olduğu, Maltepe belediyesindeki havasından 10 kat daha fazlasını İBB'de sürdürmeye başladığını belirttiler!
Türkçesi, Kılıçdaroğlu'nun CHP'ye attığı Y-CHP temelinin nimetlerini ziyadesiyle önceki dönemlerden daha hızlı bugün ki Y-CHP'lilerin devam ettirdiği söylenebilinir!

Ayrıca, bu haberimiz dikkatlice okunduğunda, önceki dönemin CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın o tarihi sözü de unutulmamalı diyoruz: "BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZDİR!"
Gerçekten de böylesine güzel bir organize ihale düzeneği kurmak herhalde şeytanın bile aklına gelmezdi diyor ve Tuncelili Ali Kılıç döneminde İstanbul'un Maltepe belediyesi ile Bitlis'in Ahlat ilçesi arasında kurulan ihale düzeneğini kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz!

Ali Kılıç'ın Maltepe belediye başkanı olmasının ardından 2014 yılında "Hastane Sağlık Destek Hizmeti Alım İşi" ihalesine çıkılıyor ve Aralık 2020 ayına kadar da İstanbul Ataşehir merkezli "MÜGE TEMİZLİK ÜRÜN.İMA.ORG.MÜM.İÇ VEDIŞ TİC.LTD.ŞTİ." adlı şirketle yürütülüyor...
En son verilen ihalenin sözleşmesi 27 Aralık 2019 tarihinde KDV'siz 6 Milyon 124 Bin 320 TL üzerinden imzalanıyor. İhalenin hizmet süresi de 01 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 tarihleri olarak belirleniyor. 
Bu tarihten sonra Maltepe belediyesinin "HASTANE SAĞLIK DESTEK HİZMETİ ALIM İŞİ" adı altında çıktığı ihaleler, Bitlis'in Ahlat ilçesine kayıyor! 

hastane.jpg

Maltepe belediyesi sürdürdüğü "HASTANE SAĞLIK DESTEK HİZMETİ ALIM İŞİ"ni 3 aylığına 21B'den "Adrese Teslim" çıkılan ihale ile Agro Food adlı "TOHUM" firmasına veriliyor!
Bu ihalenin ardından Maltepe belediyesi TIP dalında evrimleşerek bu defa sağlıkta destek hizmeti alma işlerinde "CIHAZLI" dönem başlatıyor!

Ne tesadüf ki "cihaz" ihalesinin verildiği şirketle, sağlık işleri destekçisi TOHUMCU Agro Food'la arasında 24 kapı numarası farkı bulunuyor! (İki şirkette Bitlis Ahlat merkezli.)

O zaman bu şirketlerin sahiplerinin kimler olduğuna bir bakalım mı?

kervan.jpg

tatvanaa.png

Şimdi... Maltepe belediyesi sağlık ve TIP dalında evrimleşirken, Ticaret Sicil gazetesinin 27 Haziran 2018 tarih, 9608 sayı ve 1221.'nci sayfasında yer alan bilgilere göre; Mehmet Sadık Pikbay'a ait Tertip Nakliyat şirketi de evrimleşiyor, adı "Agro Food" oluyor! 
Ne güzel değil mi? Nakliyatçılıktan tohumculuğa, KESMİYOR, TIP alanına geçiş yapıyorsunuz! 
Peki, "TIBBİ CİHAZ KİRALAMA HİZMETİ ALIM İŞİ" ihalesini alan/verilen Kervan Hip Turizm şirketi kimin olabilir?
Kervan Hip şirketi, Ticaret Sicili gazetesinin 26 Şubat 2016 tarih, 9019 sayı ve 235.'nci sayfasında yer alan ilana göre; Turgut Pikbay ile Pikbay İnşaat şirketinin ortaklığında kuruluyor! 

Pikbay'larda evrimleşme hızla devam ediyor!

pik.png

Kervan'ın kurucusu Pikbay İnşaat, 16 Ocak 2019'da hissesini Agro Food'a yani başka bir Pikbay'a devir ediyor! (Belgesi yukarıda) 

piko.png
Şirketin ortaklık yapısı 12 Nisan 2021'de yeniden değişiyor! (Belgesi yukarıda) 

Pikbay'ların Kervan Hip'teki evrimleşme süreci 20 Ekim 2023'te de devam ediyor, Agro Food şirketi Kervan Hip'teki hisselerini Mehmet Pikbay'a devir ediyor. (Belgesi aşağıda)

pikooo.png

Peki, Kervan Hip şirketi, Maltepe belediyesine "TIBBİ CİHAZ KİRALAMA HİZMETİ ALIM İŞİ" ihalesi kapsamında ne gibi cihazları kiraya vermiştir?
Bu sorunun cevabını da Maltepe belediyesinin çıktığı ihaleye koyduğu teknik şartnameden verelim: 
teknik1.pngteknik22-5.png
Atlamadan, Pikbay İnşaatın da kurucusu tıpkı Agro Food'da olduğu gibi Mehmet Sadık Pikbay! 
Buyurun detayına:

pikbaababa.png

Pikbay ailesinde bireyler arasında tıpkı köşe kapmacaya benzer şekilde o şirket ortaklığı bu şirket ortaklığı derken, sağlık sektöründeki ilk ihale başarılarını CHP'li Kadıköy belediyesinde gösteriyorlar!
İşte nakliyecilikten adı değiştirilerek Agro Food'un Kadıköy belediyesindeki ihale başarılarının performansı:

2020/609053 AGRO FOOD TARIM TOHUMCULUK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.2021 Yılı Sağlık Birimleri İçin Saatlik Sağlık Hizmeti Alımı KADIKÖY BELEDİYESİ SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 5.291.040,00 TRY
2019/524691 AGRO FOOD TARIM TOHUMCULUK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. 2020 Yılı Sağlık Birimleri İçin Saatlik Sağlık KADIKÖY BELEDİYESİ SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 4.692.348,00 TRY
2019/41130 ASİL KURUMSAL HİZMETLER İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, AGRO FOOD TARIM TOHUMCULUK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. 2019 Yılı Şubat Ayı Sağlık Birimleri İçin Saatlik Sağlık
KADIKÖY BELEDİYESİ SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 414.950,00 TRY
2019/138217 AGRO FOOD TARIM TOHUMCULUK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.Ramazan İftar Programları İçin Personel (kısmi Zamanlı) Hizmeti Alınacaktır SULTANBEYLİ BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 804.816,00 TRY
2018/701607 AGRO FOOD TARIM TOHUMCULUK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. 2019 Yılı Ocak Ayı Saatlik Sağlık
KADIKÖY BELEDİYESİ SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 376.011,00 TRY
2018/574923 AGRO FOOD TARIM TOHUMCULUK SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.Eğitim Hizmeti Alınacaktır
KADIKÖY BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ 3.096.967,20 TRY

Şimdi... Kadıköy belediyesini de kutlamadan geçmeyelim! Tertip Nakliyat, 27 Haziran 2018'de nakliyatçılıktan tohumculuğa sıçrayarak Agro Food Tohumculuk olmuştu... 
Agro Food, sağlık sektörüne dalmadan 12 Aralık 2018 tarihinde Kadıköy belediyesinin "KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI HİZMET VEREN EĞİTİM BİRİMLERİNDEKİ KURS VE ATÖLYELER İÇİN 2019 YILI DERS SAATİ EĞİTİM HİZMETİ ALIMI" ihalesine katılıyor kazanıyor!
Devamında eğitim alanında verdiği hizmetlere sağlık sektörünü de ekliyor!

Tıbbi cihaz kiralama ihalelerinde Pikbay'larda performans düşüklüğü!

Sıkı durun... 
Maltepe belediyesinin 1 Aralık 2022 tarihinde çıktığı "TIBBİ CİHAZ KİRALAMA HİZMETİ ALIM İŞİ" ihalesinde adeta deprem yaşanıyor!
Pikbay'ların bu ihaleye teklif verip vermediklerini bilemiyoruz ama, Cihan Çapar'a ait bu Asil Krumsal Hizmetler şirketi TIPKISININ AYNI BU TIP CİHAZLARINI NEREDEN BULMUŞ VE MALTEPE BELEDİYESİNE TESLİM ETMİŞTİR? (Soramadan da edemiyoruz! Pikbay'lardan satın almış olamaz mı? Bilmiyorduk ama, meğer Ahlat, tıp cihazlarında ülkemizin merkez üssüymüş!)

İşte Pikbay'ların kaçırdığı ihalenin belgesi: 

asil.jpg

İhalenin teknik şartnamesi: 
nnn-4.pngnnn-5.png
Maltepe belediyesinin çıktığı "TIBBİ CİHAZ KİRALAMA HİZMETİ ALIM İŞİ" iki ihalesinin teknik şartnameleri dikkatlice incelendiğinde; 27 çeşit cihaz kiralanıyor... İki ihalenin teknik şartnamesinde belirtilen tıbbi cihazların adetlerinde değişikliklere yer verilmiş olsa da 27 kalem cihazın da iki ihalede TIPKISININ AYNI OLDUĞU GÖZLENİYOR!

Pikbay'lar yeniden tıbbi cihaz kiralama ihalesini kazanıyor!

malteped.jpg

Pikbay'ların Agro Food adlı tohum şirketi yeniden Maltepe belediyesinin "TIBBİ CİHAZ KİRALAMA HİZMETİ ALIM İŞİ" ihalesinde sahne alıyor!
İki firmanın dosya aldığı ihaleye sadece Pikbay'ların Agro Food tohum şirketi teklif veriyor...  
Peki, bu ihalede hangi cihazları Maltepe belediyesi kiralamış olabilir? Cihazlar önceki ihalelerdekilerin TIPKISININ AYNISI OLABİLİR Mİ?

İşte 25 Aralık 2023 tarihinde çıkılan ihalenin teknik şartnamesi: 

tetetek.pngteknik-sartname-1-001.png

Son ihalenin teknik şartnamesinde tıbbi cihaz çeşitliliğinde 4 kalem eksilirken; adetlerde de değişikliğe gidildiği görünüyor! 

Peki, nufusune.com'a göre 2023 yılı Bitlis'in Ahlat ilçe nüfusu 44 Bin 475... Maltepe'nin 2023 nüfusu 523 Bin 137... 44 bin nüfuslu Bitlis'in Ahlat ilçesinden 523 bin nüfuslu İstanbul'un Maltepe ilçe belediyesinin TIBBİ CİHAZ ihtiyaçlarını karşılayacak şirketler çıkabiliyorsa, buradan Türkiye Uzay Ajansını (TUA) uyaralım diyoruz! Neden Türk Astronotları Sparex Üssünden uzaya gönderiyorsunuz? 
Tıp dalında, CHP'li belediyelerde önemli ihalelere imza atan şirketler Ahlat'tan çıkıyorsa, kesin uzay dalında da faaliyet gösteren şirketler ve bunların uzay üssü de vardır diye düşünüyoruz Ahlat'ta!
Belki sizler de bizim gibi bilmiyor olabilirsiniz, Ahlat'taki şirketlerin içinde tıp dalından sonra uzay çalışmaları yapanlar da olamaz mı? 
Pikbay'lar, İstanbul'un göbeğinde TIP DALINDA CHP'li belediyelerde inanılmaz başarılara imza atıyorlarsa, neden Ahlat'ta özel şirketlerin kurduğu bir uzay üssü de olamasın!!! Öyle değil mi? 
Maltepe belediyesine, bir TOHUM şirketi bile tıbbi cihazlar kiralayıp verebiliyorsa; o belediyeyi ve o şirketi yönetenler ayakta alkışlanıp, alnı kabaklarından öpülmez mi?
Zaten Ali Kılıç'ta 10 yıl Maltepelileri ÖPMEDİ mi? 
Bu defa da Tuncelili Acar'lardan sonra Bitlisli Pikbay'lar Ali Kılıç'a destek olmuşlar; çok mu?
Nasıl olsa "bu bir ihale düzeneğidir" diye soran eden mi var?

Haberlerimiz; Ali Kılıç'ın gün yüzü görmemiş ve Pikbay'ların CHP'li belediyelerdeki ihale başarıları ile devam edecek... 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.