CHP'li Maltepe başkanı Kılıç'tan cillop gibi ihale: Daktilo kiralamayı unutmuşlar!

CHP'li Maltepe başkanı Kılıç'tan cillop gibi ihale: Daktilo kiralamayı unutmuşlar!

Önceki dönem KK tarafından "kırmızı çizgim", "kefilim" denilerek 2. defa Maltepe ilçesine başkan adayı yapılan Tuncelili Ali Kılıç'ın, gider-ayak birbirinden halkçı, sosyal demokrat ihalelere devam ettiği ortaya çıktı!

A+A-

KK döneminin parti sözcüsü Faik Öztrak'ın CHP'li belediye ve başkanlarına yerli ve milli söylemi: "Belediyecilik bizim işimizdir!" 
Öztrak'ın bu milli söylemine denk gelen icraatlar Maltepe belediyesinde hala devam ediyor. 

İşte Öztark'ı yerden göğe kadar haklı çıkartacak güzel bir Maltepe'de belediyecilik ihalesi: 

fotokopi.jpg

İhale teknik şartnamesine göre; Maltepe belediyesi KDV dahil Gama şirketine 8 Milyon 343 Bin 936 TL ödeyerek "91 ADET YAZICI", "29 ADET FOTOKOPİ MAKİNASI", "7 ADET TARAYICI"yı 1 yıllığına kiralamış olacak!

Maltepe belediyesi ihale hazırlayıcıları, ihaleyi bu şekilde kabak gibi (KİRALIK) ortalıkta bırakmamayı düşünmüş olacaklar, eldeki mevcut yazıcı, tarayıcı, fotokopi makinaları için de her ay bir defa bakım yapılsın maddesi koymuşlar!

Böylece ihaleci Gama şirketi, ihale çerçevesinde Maltepe belediyesinin demirbaş 166 büro makinasına 12 ayda 1992 defa bakım yapacak!

Dip not: Bir daha ki ihaleye; daktilo, faks vb. büro makinalarını da serpiştirin ki; ihaleniz hem zengin durur hem de ayda bir bakım gibi süslemelere gerek kalmamış olur!


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.