CHP'li Kuşadası belediye başkanı Günel'den 'Belediyecilik ve Hukuk Tarihine' geçecek armağan!

CHP'li Kuşadası belediye başkanı Günel'den 'Belediyecilik ve Hukuk Tarihine' geçecek armağan!

CHP'li Kuşadası belediye başkanı Ömer Günel'in 2020 yılındaki "Belediyecilik Faaliyetleri" ilçe ve ülkemiz genelinde farkındalık yaratmaya devam ediyor...

A+A-

bdf39b94-dee1-4c73-8cc4-0e76caea591e.jpg

FUAT ÖZEN

CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in 2020 yılı Faaliyet Raporu, bugüne kadar örneğine dahi rastlanılmamış harcama kalemleri ile dolu... 

Raporun 44.'ncü sayfasında yer alan “Faaliyet Bütçe Dağılımı” bölümüne bakıldığında ilgin bir harcama kalemi ile karşılaşıyorsunuz: F.11.8 sıra numarası: “Dava ve takiplerin belediye lehine sonuçlanmasının sağlanması” açıklaması yer alıyor ve karşısında 742 Bin 280 liralık harcamanın yapıldığı r5akamla yer alıyor: 

adsizhn-001.jpg

Faaliyet Raporları, bir belediyenin bir yıl içinde DEVLETİN gönderdiği paralarla ne gibi hizmetler yaptığının, nerelere harcadığının BELGESİDİR!

Kuşadası belediye başkan Günel, Faaliyet Raporu'nda yer alan ve DEVLETİN arşivine giren bu "DAVA VE TAKİPLERİN BELEDİYE LEHİNE SONUÇLANDIRILMASI SAĞLANMASI" faaliyetinde harcadığı 742 Bin 280 Lira 11 Kuruşu nerede ve kimlere harcamıştır? Bu paranın avukatlara ödenmediği yine aynı sayfada "Adli ve İdari yargıda idarenin temsil edilmesi"  hanesinin karşısında yer alan 1 Milyon 61 Bin 460 Lira 56 Kuruşluk harcamadan anlaşılıyor! 

Türkçesi, Kuşadası belediyesinin mahkemelere intikal eden dava dosyaları ile ilgili 2020 yılında avukatlara 1 Milyon 61 Bin 460 Lira 56 Kuruş ödeme yaparak, harcadığı belirtilmiş!

Bilindiği üzere; Ömer Günel'in mesleği avukatlık... Bakkal dükkanı da işletmiyor! "DAVA VE TAKİPLERİN BELEDİYE LEHİNE SONUÇLANDIRILMASI SAĞLANMASI" harcama kalemini de en iyi bilenin kendisinin olması gerekmiyor mu? Mesleki özelliği açısından da harcanan bu 742 Bin 280 Lira 11 Kuruşu da Kuşadası belediye başkanı Günel'in Kuşadası halkına açıklaması gerekmiyor mu?  

Başka bir deyişle; 742 Bin liralık harcama karşılığında, 2020 yılında Kuşadası belediyesinin lehine neler sonuçlanmıştır? 

Kuşadası'ndaki hukukçuların bile böylesi bir harcama kalemini ilk defa duyduklarını ifade ederken; başkan Günel de sakın ola mesleğinin verdiği ayrıcalıkla böylesi bir harcama kalemini "BELKEDİYECİLİK VE HUKUK TARİHİNE" armağan etmiş olmasın???!!!

Kuşadası belediyesi Faaliyet Raporu haberlerimiz devam edecek...

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.