CHP'li Kuşadası belediye başkanı Günel, Kuşadası'nda tarih yazmaya devam ediyor: "Bu işyerinde grev var!"

CHP'li Kuşadası belediye başkanı Günel, Kuşadası'nda tarih yazmaya devam ediyor: "Bu işyerinde grev var!"

CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Kuşadası'nın belediyecilik tarihinde' eşine benzerine rastlanılmayan güzellikte hizmetlerini aksatmadan devam ettiriyor!

A+A-

CHP Genel Merkezi'nde "ALTIN ÇOCUK GELDİ" yakıştırmaları ile karşılandığı öne sürülen Aydın'ın Kuşadası ilçe belediye başkanı Ömer Günel, Kuşadası'nda "TARİH YAZMAYA" devam ettiği belirtiliyor!

Belediye emekçilerine "CÖMERT(!)" davranmakla da Kuşadası halkı, esnafı, turizmcisi vb. arasında da nam salan, ÇOK SEVİLEN başkan Günel, Kuşadası "BELEDİYECİLİK" tarihinde eşine benzerine rastlanılmayan BİR İLKE daha imza attığı ortaya çıktı!

"BU İŞYERİNDE GREV VAR!"

Aynı şahsın kurduğu ve yönettiği ÜÇ DEĞİŞİK ŞİRKETEN milyonlarca liralık "mıcır", "çimento", "kum" "konkosor kiralama" vb. ihalelerle de CHP Genel Merkezi'nin GÜNDEMİNDE olduğu belirtilen başkan Günel'e bu defa Türk İş'e bağlı Belediye İş Sendikası'ndan şok bir karar çıktı: GREV!

İŞTE SENDİKANIN ALMIŞ OLDUĞU GREV KARARI BELGELERİ: 

6898ac05-5a9d-44de-b3aa-ca784ab3755c.jpg

0b1720ec-b3e8-442f-8f71-26d79c150370.jpg

Not: Gün içinde Günel'in aynı şahsa ait olduğunu Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi yayımlarından belgelediğimiz milyonlarca liralık ihalelerinin nasıl verildiği haberimiz gelecek...

 

  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.