CHP'li Kılıç, suskunluğunu bozdu, muhtelif cadde, kaldırım ve sokakları yeniliyor: 385 Milyon

CHP'li Kılıç, suskunluğunu bozdu, muhtelif cadde, kaldırım ve sokakları yeniliyor: 385 Milyon

CHP'li Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç, araç kiralama işini 447 milyona çözdükten sonra, 385 milyona Maltepe'nin muhtelif cadde ve sokaklarında yenilenmesi ve kaldırımların düzenlenmeleri için düğmeye bastı!

A+A-

CB adayı Kemel Kılıçdaroğlu'nun "Kırımızı Çizgisi" belediye başkanları arasında 1. sırada yer alan Maltepe belediye başkanı Ali Kılıç, belediyecilik faaliyetlerini kesintisiz ara vermeden sürdürüyor!

İBB başkanı Ekrem İmamoğlu'na inat edercesine mesaisini miting meydanlarında değil, Maltepe için harcayan başarılı başkan Kılıç, geçtiğimiz yıl 447 milyona 2 yıllığına araç kiralama işini ihale ile çözmüştü... Yaklaşık 3-4 aydır dişe dokunan hizmetler için ihaleye çıkmadığı gözlenen başkan Kılıç, deyim yerindeyse ihale suskunluğunu Maltepe'nin "muhtelif" cadde, sokak ve kaldırımları için bozmuş oldu!

Çıktığı iki ihale ile Maltepe'nin bozulan sokak asfaltlarına, caddelerine, kaldırımlarına "çeki düzen" getirmeyi hedefleyen başkan Kılıç, bu işlere belediye bütçesinden ihaleci şirketlere 1.5 yıllık süreç içinde KDV dahil 385 milyon lira gibi bir para ödeyecek.

İhale sonuç belgeleri incelendiğinde; ne hikmetse 2 ihale için dosya alan şirket sayısı 7... Yine ne hikmetse geçerli teklif veren şirket sayısı da aynı: 4... 

Fakat, 250 Milyonluk ihaleyi DANIŞ ASFALT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ tek başına kazanırken; ikinci ve 132 Milyonluk ihaleyi HAN İNŞAAT REKLAMCILIK VE DIŞ TİCARET. LTD. ŞTİ., YEŞİLVADİ PEYZAJ İNŞAAT VE TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İş Ortaklığı kazanıyor...

İŞTE İHALE BELGELERİ: 

izsusema02032023.jpg

malt.jpg

Başka bir deyişle; CB adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ülkemize "Bahar" getireceğim diye miting meydanlarında çalışa dursun da... Böylesine güzel hizmetler üreterek ilçelerine "Bahar Yelleri" getiren belediye başkanlarını da ara sıra görsün değil mi???!!!

Ancak... Bu hizmetlerin tanıtımının da yapılması gerektiğini düşünüyoruz!
Temsil, bu hizmetlerin tamamı bir hafta sonu Halk TV'de canlı yayın Türkülü bir programla tanıtılsa, fena mı olur?
Canlı yayında; 
"Şu sokağa 5 ton asfalt döktük...
Falanca caddenin kaldırımlarını yeniledik...
Filanca adet muhtelif sokağı düzenledik..."

Dense... 

Az para mı 385 Milyon...
Tanıtım şart abi... Tanıtım şart... 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.