CHP'li Karaburun belediye başkanı İlkay Girgin Erdoğan 2. dönemine hızlı başladı!

CHP'li Karaburun belediye başkanı İlkay Girgin Erdoğan 2. dönemine hızlı başladı!

CHP Karaburun üyelerii başkan Girgin'in siyasi ve sosyal icraatlarından duydukları mutluluğu dile getirdiler!

A+A-

Gazeteci Erhan Gülenç, kendi sitesinden İzmir'deki belediye başkanlarının ruh hallerine ve içinde bulundukları duruma "'CUMHURİYET HUSUMET PARTİSİ' GİBİ" diyerek gemici feneri tutmaya çalışmış. 
CHP'li belediye başkanlarının yüzde 99'u da maalesef bu durumda!
Önlerindeki bu 5 yılı "OPERASYONSUZ" geçirebileceklerini düşünmüyoruz!
Önceki dönemden kaç tanesinin dosyası hazırdır orasını bilemiyoruz ama, OPERASYON hararetinin her geçen gün arttığına da buradan dikkat çekmekte yarar görüyoruz!

Gülenç, belediye başkanlarına da yazısında "gidişiniz, gidiş değil" diyor: 

"Bir türlü sakinleşemiyorlar, inanılmaz bir husumet fışkırıyor gözlerinden. Bitmek bilmeyen bir intikam duygusu içindeler. Bu ruh hali inanılacak bir şey değil. Maalesef, 100 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi’ni İzmir’de adeta ‘Cumhuriyet Husumet Partisi’ne çevirdiler. Tabii ki, her başkanın kendi ekibiyle çalışması doğal hakkıdır ancak iş artık o boyutu çoktan aştı. Köşe başlarını tutmuş personeli değiştirirsin anlarız ancak artık eski başkanın kıyısından köşesinden geçenler bile hedefte. 
(...)
Bu gidiş, gidiş değil, bilesiniz…"

Buyurun o zaman Karaburun'dan bir CHP üyesinin Telegram Haber'e gönderdiğine:

"Daha önceki dönemlerde de yaptığı hukuksuz işler ile gündeme gelen Karaburun belediye başkanı İlkay girgin Erdoğan kötü belediyeciliği nedeniyle ilçede yerel halkın chp den uzaklaşması ve Akp nin yüksek oy almasının nedenini araştırmak yerine belediye çalışanları içerisinde cadı avı başlattı. Birçok çalışanı kariyerleri dışında farklı yerlere gönderip mobing uygulamasına başladı. Akp nin adayı kaymakam Eyüp Kaykaç ın ziyaret ettiği tüm evlere ve konuştuğu tüm personele baskı yapmaya başladı. Belediye çalışanları ve aileleri genel başkan özgür özele ve il başkanına ulaşıp dertlerini anlatmaya çalışıyorlar. Durumdan rahatsız olan meclis üyelerinin başkanı ikaz ettikleri ama başkanın kimseyi dinlemeyip kin ve nefret ile hareket etmeye devam ettiği bilgisi alındı. kendi partisinden karaburun belediye başkan adayı olan diğer chp li aday adaylarına ve kendisinin bilgisi olmadan meclis üyeliği adayı olan chp li siyasetçiler için de intikam planları yaptığını yakın arkadaş gurupları içinde dillendirmektedir. İl başkanı ve genel başkanın bu konular hakkında nasıl bir tavır alacağını tüm karaburun halkı yakınen takip ediyor."

Ne de olsa İlkay Başkanın arkasında kapı duran hemşerisi Veli Ağbaba var... CHP'nin Karaburun'da belediye başkanının yaklaşımları ile çöküyor oluşu; Veli'nin mi,  yoksa CHP'yi yönetenlerin mi umurunda? İşin aslı da bu değil mi?
ÖÖ döneminin KK'dan ne farkı var?
KK, 13.5 genel başkanı olduğu CHP'de numunelikte olsa her hangi bir belediye başkanına "hişşşt" diyebildi mi?
ÖÖ mü şimdi kalkıp her hangi bir belediye başkanına siyasi ve belediyecilik icraatlarından dolayı iki çift laf söyleyebilecek?
Her birisi de aslanlar gibi bileklerinin hakkıyla, parti emekçiliklerinden dolayı aday gösterilmedi mi?

Telegram Haber'in Bucalı okurları da CHP Sözcüsü Deniz Yücel'e selamlarını ilettikten sonra, yeni Buca belediye başkanı Görkem Duman'ın mecliste iki lafı bir araya getirmediğinden, meclisi yönetebilme kabiliyetinin zayıf olduğuna dikkat çekerek, varsa, bir an önce Deniz Yücel'in Görkem Duman'ı "Mecliste nasıl konuşulur", "Belediye meclis nasıl yönetilir" kurslarına yazdırması gerektiğini savundular! 
Elçiye zeval olmaz... Bizden iletmesi... 
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.