CHP'li Edremit belediyesi, CHP'li Beşiktaş belediye başkanı Akpolat'ın kaçak villalarını görmüyor mu?

CHP'li Edremit belediyesi, CHP'li Beşiktaş belediye başkanı Akpolat'ın kaçak villalarını görmüyor mu?

Edremit belediyesi çay kenarındaki kaçak barakaları yıktı, kaçak villaları ne zaman görecek?

A+A-

"Edremit ilçesinde yapılan uyarılara rağmen kaldırılmayan dere kenarındaki kaçak yapılar kaymakamlık ve belediyenin koordinasyonunda yıkılarak kaldırıldı. Altınkum ve İkizçay Mahallelerinde dere yatakları üzerindeki olası taşkınlarda tehlike oluşturan baraka ve benzeri yapıların kaldırılması yönünde geçtiğimiz hafta tebligat yapılmıştı." Basın.

attachment-29151-2-da6a2d88debba19a4dfbdca94ee49a7a-1668518958.jpg

Hafta içinde Edremit belediyesi kaçak barakalara karşı adeta taarruza geçerek yıkımlar gerçekleştiriyor... Dikkate ederseniz; Edremit belediyesi yıkım kararı alınan barakalar için gönderdiği tebligattan 2 hafta sonra kaçak barakaları yıkıyor... 

Fakat, 2 ay öncesinde Akit gazetesi tarafından manşetten duyurulan Beşiktaş belediye başkanı Rıza Akpolat'ın Narlı köyü altındaki lüks villaları için aynı hassasiyeti Edremit belediyesi gösteremiyor! 

Beşiktaş belediyesi başkanı Rıza Akpolat, kamuya ait olan 2 parsele çökerek kaçak havuz ve istinat duvarı yapıyor, bununla da yetinmeyen Rıza Akpolat, villasına usulsüz şekilde ilave kat çıkıyor!

Villaların önceki hali: 

8c1c4e13-3046-43e2-9f3a-ff76b0680224.jpg

Villaların son hali: 

image.png

Edremit belediyesi vatandaşın yerlerini kaçak diye yıkarken, yandaşı belediye başkanı Rıza Akpolat’ın kamu arazisinin bir kısmını kendi arazisi içerisine katarak havuz ve istinat duvarı yapıyor, yetmiyor villasına bir de kaçak kat ilave ediyor. Edremit belediyesi konu yandaş olunca görmüyor, gariban vatandaşın evini işyerini başına yıkıyor.

Gücü yeten yetene

Rıza Akpolat İstanbul Beşiktaş’tan kalkıp Edremit’e gidip kaçak yapı yapınca ses yok, Edremit’in yerlisi bahçesine, dükkanının önüne bir şeyler yapınca başına yık. Bunun adı da “HAK, HUKUK, ADALET” olsun. 

Balıkesir Edremit ilçesine bağlı Narlı Köyü: 117 pafta, 367 adada bulunan mülkiyeti Edremit Belediyesi’ne ait 9 ve 10 parseller

image-1.png

Dip not: Beşiktaş Belediyesi başkanı Rıza Akpolat, 2016’da kurduğu düşük sermayeli şirketi sürekli zarar ettiği için 4 yıl üst üste vergi ödemediği halde görevdeki ilk yılında Kaz Dağları’nın eteğinde Balıkesir Edremit ilçesine bağlı Narlı Köyü’nde fiyatı milyonları bulan 2 adet ultra lüks triplex villa satın aldı.

Bu da Akit'in "CHP’nin ‘Rıza’sıyla kaçak ve tatlı hayat" başlıklı haberi: 
Yerel seçimler öncesi, “Daha iyi bir hayat” sloganını kullanan CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile ilgili skandalların ardı arkası kesilmiyor. Akit’in, Edremit’teki 2 lüks villası için zeytin ağaçlarını kestirerek özel yol yaptırdığını ve kamu arazisini gasp ederek kaçak havuz inşa ettiğini belgelediği Akpolat’ın, şimdi de CHP’li Edremit Belediyesi’nin de rızasıyla kaçak çatı katı çıktığı belirlendi.

Akit, tüyü bitmemiş yetimin hakkına çökmeyi alışkanlık haline getiren CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın skandallarını belgelemeye devam ediyor. Son olarak Balıkesir Edremit ilçesinde bulunan 2 adet triplex villasının bitişiğinde bulunan kamuya ait 2 parsele çökerek kaçak havuz ve istinat duvarı yaptığını ifşa ettiğimiz CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın şimdi de söz konusu villasına usulsüz şekilde ilave kat çıktığı öğrenildi.

Hayat başkana güzel
Yolsuzluk iddialarının ayyuka çıktığı, kamu mallarının partizanlara peşkeş çekildiği CHP’li Beşiktaş Belediyesi ile ilgili rezaletlerin sonu gelmek bilmiyor. Bahçelievler’de mütevazı bir hayat sürerken, yerel seçimler öncesi kullandığı “Beşiktaş’ta daha iyi bir hayat” sloganıyla oturduğu başkanlık koltuğunda gününü gün eden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile ilgili skandalların izini sürmeye devam ediyoruz. Akit’in dün “Beşiktaş yetmedi Edremit’e de çökmüş” manşetiyle duyurduğu ve Balıkesir Edremit ilçesine bağlı Narlı Köyü’nde 117 pafta, 367 adada bulunan mülkiyeti Edremit Belediyesi’ne ait 9 ve 10 numaralı parselleri gasp ederek kamu arazisine kaçak havuz yaptığını ve etrafını istinat duvarıyla çevirdiğini belgelediğimiz Akpolat’ın bir rezaletini daha deşifre ediyoruz. 2016’da kurduğu düşük sermayeli şirketi sürekli zarar ettiği için 4 yıl üst üste vergi ödemediği halde görevdeki ilk yılında Kaz Dağları’nın eteğinde Balıkesir Edremit ilçesine bağlı Narlı Köyü’nde fiyatı milyonları bulan 2 adet ultra lüks triplex villa satın alan Başkan Akpolat’ın şimdi de villasına kaçak kat çıktığı öğrenildi.

Kaçak havuzdan sonra kaçak kat!
Sıkı dostu olan CHP’li Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın göz yummasıyla Şubat 2020’de kaçak havuz inşaatına başlayan CHP’li Başkan Rıza Akpolat’ın bununla yetinmediği ortaya çıktı. 50 metre ilerisinde yol olduğu halde asırlık zeytin ağaçlarını keserek kendisine özel yol açan Edremit Belediye Başkanı Arslan’dan cesaret alan Akpolat bir yıl sonra ise lüks villasının 3. katına yasaya aykırı şekilde eklemeler yaptı. Tonoz çatıdan arta kalan kısma ilaveler yapan CHP’li başkan, terası komple kapatarak binaya kattı.

Sorularımız cevapsız kaldı
Konuyla ilgili ulaştığımız Edremit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, CHP’li Akpolat’ın sonradan eklenen ilave yapılar için ruhsat başvurusu yapıp yapmadığına yönelik sorumuzu “Telefonda cevap veremeyiz” sözleriyle geçiştirirken, villalara yönelik herhangi bir kaçak işlemi yapılmadığını ifade etti. Beşiktaş Belediyesi yetkilileri ise Akpolat’ın il dışında olduğunu öne sürerek sorularımızı cevapsız bıraktı.

Kaçak yapıda CHP'li dayanışması
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akbolat ile zeytin ağaçlarını keserek kendisi için özel yol yaptıran, kaçak katı, yüzme havuzu ve parsel gaspına göz yuman CHP’li Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, sıkı dostluklarıyla biliniyor. Öyle ki, 13 Nisan 2021’de cerrahi bir operasyon geçiren Arslan’ı hastanede ilk ziyaret edenlerden biri arkadaşı Akpolat olmuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.