CHP'li Bülbül'ün tiviti, Aydın'da Çerçioğlu'nun "bileti kesildi" çalkantısına neden oldu!

CHP'li Bülbül'ün tiviti, Aydın'da Çerçioğlu'nun "bileti kesildi" çalkantısına neden oldu!

Aydın, "Özlem Çerçioğlu partisinden" kurtuluyor mu? CHP'li vekil Bülbül'ün "Değişim devam ediyor. Ve edecek" tiviti, siyasi manevralarını KK'nın rotasına göre belirlediği öne sürülen Çerçioğlu için Aydın'da "bugünden üstü çizildi" yorumları yapılıyor...

A+A-

Süleyman Bülbül... CHP'den Aydın milletvekili... Başka bir deyişle, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu ile yıldızı barışık olmayan vekil! 
Bilindiği üzere; Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu, Devrik Kemal Bey'in "en güzide" belediye başkanları arasında yer alıyordu... Devrik Kemal Bey aylar yıllar öncesinde adaylık açıklaması için TIPIŞ TIPIŞ ayağına kadar (Aydın'a) gittiği tek belediye başkanı Özlem Çerçioğlu'dur!
Öte yandan Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat'ta Bay Kemal'in Özlem Çerçioğlu'ndan "ödünün koptuğunu" yazmış, Aydın'da paylaşımlar rekoru kırmıştı!
İlginç olan, Bay Kemal'le Özlem Çerçioğlu'nu ne minderde güreştirebilir ne de ringde boks maçına çıkartabilirsiniz! Çünkü, Bay Kemal'in sıkleti tutmaz! Tutması içinde her halde 50-100 fırın ekmek yemesi gerekir diye düşünüyoruz!
Bülbül'ün attığı bu tivit, güzel bir gelişme olarak ele alındığında; CHP'nin Bay Kemal'den sonra yeni belediyecilik sezonu (2029 Yerel seçimleri) öncesinde Çerçioğlu'ndan da kurtulduğunun bugünden yayınlanmış belgesi olarak da değerlendirilemez mi?
Aslında Bülbül'ün attığı bu tivitin altı da boş değil!
Çünkü, Pazar günü yapılan PM toplantısında, PM üyeleri Genel Başkan Özgür Özel'in etrafını (Siyasi güç) öyle bir donattılar ki; Bay Kemal'de dahil, çıksın birisi de görelim olağanüstü kurultay için imza toplayabilsin! 
Bereket versin Aydın BŞB Kuşadası'ndaki Tariş yağhanesini restore ettirip, restorana döndürmüş! Gelen bilgilere göre; başkan Çerçioğlu'nu efkar bastığında soluğu burada alıyormuş! Personel de başkanlarına hizmet etmekten öyle bir mutlularmış ki, orasını sormayınız! 
O zaman geriye şu detay kalıyor: Milletvekili Süleyman Bülbül'ü kutlamak!
 

untilted-10881.jpg

Bakın bu da deneyimli emekli bürokrat Haldun Haşmet Aysan'dan gelmiş!
Bir BŞB başkanına; hoş bir müjde değil mi "biletinin kesilmiş" olduğunu sosyal medya üzerinden duyurmak!  

whatsapp-gorsel-2024-08-05-saat-23-25-48-257bbe41-001.jpg
Aslında başkan Çerçioğlu'nun medyacıları da bu işlerden pek çakmıyorlar anlaşılan; temsil, vekil Bülbül'ün cacığını çıkarabilirlerdi: "Başkanımız dimdik ayakta bu nasıl tivit Bülbül?" dedikten sonra sazı ellerine aldıkları gibi başlarlardı;

"Bizim başkanımız Aydın'ın Aydın'da yoluna asfalt dökülmedik köy yolu bıraktı mı? Görmedin mi ey Bülbül?", "Bizim başkanımız Litera'da olduğu gibi; bir bütünü 8'e böler, 8 tane ihaleye çıkar. Senin gözlerin kör mü Bülbül?", "Al eline dedektörü çık Aydın'ın caddelerine, sokaklarına... Koruge borunun döşenmediği bir yer bulabilecek misin Bülbül?", "Hangi BŞB vardır ki döktüğü aslaftların üstüne bir ihalede 1000 Kusur logo çizdirten? Logosuz yol mu olur Bülbül?", "Ey Bülbül, bizim başkanımız halkına öyle bir hizmet aşığı ki; yeter ki istesinler, deniz istesinler, denizi bile meydanımıza getirmezse... Ne yani, Samsun'a deniz getiren Tansu Çiller'den ne eksiği var bizim başkanımızın ey Bülbül???!!!) Gibisinden, öyle konular var ki, yaz yaz bitmez! 
Neyse az kaldı, Aydın'da da şenlik başlayacak ya...
Gerisi hikaye...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum