CHP’li belediyeden sokak aydınlatması isteyen vatandaşa şok yanıt: AK Partilisiniz ne hizmeti bekliyorsunuz

CHP’li belediyeden sokak aydınlatması isteyen vatandaşa şok yanıt: AK Partilisiniz ne hizmeti bekliyorsunuz

Maltepe’de ikamet eden Avukat Murat Sultansu, binasının arka sokağına aydınlatma konulmasını istedi. Belediyeden “Siz AK Partilisiniz” cevabını alınca büyük şaşkınlık yaşadı

A+A-

İstanbul'un Maltepe ilçesinde hukuk bürosu bulunan Avukat Murat Sultansu, Bağdat Caddesi'nde hukuk bürosunun bulunduğu bina ile tren raylarının arasında kalan yola aydınlatma konulması için Maltepe Belediyesi'ne dilekçe verdi. Aradan geçen zaman içinde belediyeden dilekçeye bir cevap verilmediği gibi şikâyete konu olan alana aydınlatma da konulmadı. Bölgenin özellikle gece tehlikeli hale geldiğini belirlen Murat Sultansu, belediyenin avukatı olan bir kişiyi durumu sormak için aradı.


Murat Sultansu
ÖNCE ŞAKA SANDI
Aradığı kişiye durumu anlatan Murat Sultansu, aldığı cevap karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Belediyenin avukatı olan kişi, "Siz AK Partilisiniz size ne hizmeti" deyince Murat Sultansu, şaşırdı. Karşısındaki kişinin şaka yaptığını düşünen Sultansu, kendisine söylenenlerin şaka olmadığını anlayınca ne yapacağını şaşırdı.



"SİZ AK PARTİLİSİNİZ"
Yaşananlarla ilgili konuşan Murat Sultansu, "Burada 3 tane bina var. Binaların arka tarafındaki sokağa aydınlatma konulması için Maltepe Belediyesi'nden talepte bulundum. Talebime bir cevap verilmedi. Ben de belediyenin deprem süreci boyunca yoğunluk yaşadığını düşünerek beklemeye başladım. Aradan geçen süre zarfında herhangi bir cevap gelmeyince ve aydınlatma da yapılmayınca belediyenin avukatı olan bir kişiyi aradım. Bana 'Siz AK Partilisiniz, size ne hizmeti yapacağız' cevabını aldım. Önce şaka yaptığını düşündüm. Ancak olmadığını anlayınca çok şaşırdım" dedi.


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç

MUSTAFA BAKIRHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.