CHP'li Ali Kılıç hakkında sadece haksız mal edinmeden mi soruşturmalar sürüyor?

CHP'li Ali Kılıç hakkında sadece haksız mal edinmeden mi soruşturmalar sürüyor?

Önceki CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "kefilliği" çerçevesinde 2. dönem Maltepe'de belediye başkanlığı yapan Ali Kılıç, kendini abisi Hüseyin Kılıç'ın oğlu "Ali Kılıç"ın yerine de mi sayıyor?

A+A-

CHP'den 2. dönem Maltepe ilçesinde belediye başkanlığı yapan Tuncelili Ali Kılıç, hakkında yürütülen soruşturmalar çerçevesinde Cumhuriyet gazetesinden Barış Pehlivan'a “Hayır, asla fazlası yok. Temelsiz, ispatsız, kopyala yapıştır bir rapor. Benim maaşlarımı bile toplamaktan acizler... Mesela sormamış ki yurtdışındaki şirketlerinden ne kadar kazanıyorsun?”  demiş..
İyi de etmiş hani!
Ali Kılıç'ın yurtdışında şirket(lerinin) olduğunu biliyorduk!
Yalnız; o Ali Kılıç, bu Ali Kılıç olmasın sakın!
Sayın başkan Ali Kılıç, gazeteci Pehlivan'a var dediğiniz o ŞİRKETLER hani abiniz Hüseyin Kılıç'ın oğlu Ali Kılıç ve kardeşiniz Dursun Kılıç'a ait olmasın!
Siz, 2014 yerel seçim adaylık çalışmaları kapsamında yapmış olduğunuz mini- miting konuşmalarında "Benim param yok. Beni müteahitlerin kuçağına atmayın" diyen değil miydiniz? 
Ankara'daki oturduğunuz eve bile haciz (İCRA) geldiğini CHP Maltepe ilçe başkanlığında bilmeyen, duymayan kalmış mıydı? 
Sayın başkan  Ali Kılıç, şimdiki danışmanınız Münih'in eski belediye başkanı Christian Ude'in döneminde ilk eşinizin de çalıştığı 5-6 kişilik part-time okul ve küçük dönercilerin temzilik işleri yapan bu şirkete kardeşiniz Dursun Kılıç'la ortak değil miydiniz? Şirketlerden kastınız bunlar değilse, başka şirkleriniz hangileridir?
Ayrıca, 2. dönem aday adaylığınızda CHP Genel merkezine yeğeniniz Ali Kılıç'a ait mal varlıklarını kendinizi varsıl göstermek için değerlendirmediniz mi?  
Yoksa köşelerin köşesi (Sayenizde) kardeşiniz Dursun Kılıç'a ait olan şirkette mi sizin? (Dursun Bey, sermayenizin kaynağı nedir?)
Aslında Ali Kılıç hakkında "haksız mal edinme" soruşturması kapsamında rapor hazırlayan Bilirkişi'lerde işlerini EKSİK yapmışlar! 
Ne lüzumu var kardeşim Ali Kılıç'ın maaşını toplamaya çıkarmaya... Ali Kılıç'ın 1. eşinden ve 2. eşinden nasıl boşandığını soracaktınız; ve... Bu boşanmaların Ali Kılıç'ın hanesine canlı ve gayrimenkul olarak kaç parça şeklinde patladığını öğrenip raporu öyle hazırlayacaktınız!

Almanya kaynakları; Ali Kılıç'a Maltepe belediye başkanı olmadığı dönemde selam dahi vermeyen kızlarının-damatlarının bugün mal-mülk ve para içinde yüzdüklerini aktarıyorlar! Çalıştırdıkları taksilerin yanında; hatta Münih'te bir sokağın bile Kılıç familyasına ait olduğu iddia ediliyor! 
Ayrıca sayın başkan Ali Kılıç Bey, hatırladınız mı 1. dönemimizde Maltepe'deki muhtarları Almanya'ya geziye götürmüştünüz... Bizlerde o muhtarların dönüşte anlattıklarını okurlarımıza aktarmıştık... Bazı binaları gösterip muhtarlara "buralar benim" dediğinizi hatırladınız mı? 

Neyse Ali Kılıç Bey, zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış... Velhasıl, siz zaten doğuştan Pülümürlü bir zenginsiniz... 
Yoksa neden 2. dönem belediye başkanlığınızda 1.'nci ve 2.'nci eşinizden boşanacaktınız! 
Malınız mülkünüz, paranız var ki; evlenip boşanmalarınızı gelenek haline gelmiş bulunuyor!

Not: Ali Kılıç Bey'in 1. ve 2. dönem nasıl aday olduğunun dosya haberleri; Amanya-İstanbul-Ankara-İzmir hattındaki gelişmeler çerçevesinde; görgü tanıklarından elde ettiğimiz bilgilerle geliyor!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.