CHP'deki rüşvet skandalında son dakika! Kadıköy'den Maltepe'ye sıçradı; Kritik isimler gözaltında

CHP'deki rüşvet skandalında son dakika! Kadıköy'den Maltepe'ye sıçradı; Kritik isimler gözaltında

CHP'deki rüşvet skandalında son dakika! Kadıköy'den Maltepe'ye sıçradı; Kritik isimler gözaltında

A+A-

CHP'li belediyelerdeki rüşvet skandalları büyüyor. İstanbul'da Maltepe Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Maltepe Belediye Başkan Yardımcılığı görevi yürüten Haydar B. ve Melih M. ile birlikte Özel Kalem Müdürü olduğu iddia edilen Umut P.'nin de gözaltında olduğu iddia edildi. Diğer yandan CHP'li Kadıköy Belediyesi'ne düzenlenen 'tarifeli rüşvet ağı' operasyonuyla ortaya çıkarılan Sağlam Arkadaş Suç Örgütü'nde çözülmeler başladı. İşte rüşvet çarkına ilişkin son dakika gelişmeleri

CHP'li belediyelerdeki rüşvet ve yolsuzluk skandalları büyüyor. Kadıköy Belediyesi çalışanlarının karıştığı büyük rüşvet skandalının ardından operasyonlar bu kez Maltepe'ye sıçradı. Buna göre İstanbul'da Maltepe Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. İddialara halen Maltepe Belediyesi'nde görev yapan ve bazı eski belediye başkan yardımcılarının da aralarında olduğu şüpheliler gözaltına alındı.

Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Haydar B. ve Melih M. ile birlikte Özel Kalem Müdürü olduğu iddia edilen Umut P.'nin de gözaltında olduğu iddia edildi. Adreslerde aramalar devam ediyor.

CHP’deki rüşvet skandalında son dakika! Kadıköy’den Maltepe’ye sıçradı; Kritik isimler gözaltında

RÜŞVET SKANDALINDA ÇARPICI DETAYLAR VAR

CHP'li Kadıköy Belediyesi'ne düzenlenen 'tarifeli rüşvet ağı' operasyonuyla ortaya çıkarılan Sağlam Arkadaş Suç Örgütü'nde çözülmeler başladı. Rüşvet veren 4 kişi itirafçı oldu. Bir vatandaş, Maltepe'de mühürlenen fırını için Kadıköy zabıtasının devreye girdiğini ve işyerinin yeniden açıldığını söyledi. Öte yandan örgüt liderinin fenalaştığı, hastanede serum takıldıktan sonra yeniden emniyete götürüldüğü bilgisine ulaşıldı.

EMİR SOMER

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.