CHP'de sıra başka parti adaylarına çalışanlara geldi! Soyer'ler CHP'den ihraç edilecekler mi?

CHP'de sıra başka parti adaylarına çalışanlara geldi! Soyer'ler CHP'den ihraç edilecekler mi?

Bugün yapılan CHP PM toplantısından 31 mart seçimlerinde başka parti adayları için çalışanların partiden ihraçları çıktı! İl, ilçe örgütlerine gönderilen genelgeye göre; bu işlemler 29 nisana kadar tamamlanması planlandı.

A+A-

İlçe il ve ilçe başkanlıkları ve belediye başkan adaylarına gönderilen o yazı: 

4311f341-1ea9-4658-81b6-225859f7f691.jpg

Bilindiği üzere; 31 mart seçimlerinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay, yaptığı ilk açıklamada "Rakiplerimiz kadar aday olamayanlarla da uğraştık" demişti...
İzBB Başkanı Tugay'ın bu sözleri kimin için söylediğini bütün İzmir biliyor! Başka bir deyişle; Soyer'lerin 31 mart seçimlerinde neler yaptığını şu İzmir'de bilmeyen duymayan kaldı mı? 
En basitinden; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında İzmir'e her gelişinde; önceki İzBB Başkanı Mustafa Tunç Soyer nerelerdeydi? 
Cemil Tugay'ın adaylığının açıklanmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in her İzmir'e gelişinde Mustafa Tunç Soyer kendisine izin alıp, "ARAZİYE" uymadı mı? 
Ayrıca... Mustafa Tunç Soyer ve Neptün Soyer'in, Memleket Partisinin Seferihisar adayı Hamit Nişancı için; mevcut ve CHP Seferihisar belediye başkan adayı İsmail Yetişkin'i devirmek için çalıştıklarını Seferihisar'da görmeyen, bilmeyen, duymayan var mı? 
Kaldı bir grup Seferihisarlı duyarlı insanlar (CHP Üyeleri) hafta için Mustafa Tunç Soyer ve Neptün Soyer'in seçim sürecinde yaptıklarına dair hem delil toplamaya hem de CHP Genel Merkezine "suç duyurusu"nda bulunmak üzere imza toplamaya başlamışlardı! 
Anlaşılan bu genelge, Soyer'lerin CHP'den ihraç edilmeleri için imza toplayan duyarlı Seferihisarlı CHP üyelerinin de önünü açmış oldu!

Bakın bunları da 31 Mart seçim zaferinin kutlanmasında Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin söyledi: "Şimdi nasıl bu kadar oy aldı diye şaşırdığınız insanlara kimler destek verdi biliyor musunuz? Seferihisar halkı sayesinde, Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde, İzmir’in en güzel makamlarına gelen kişiler destek verdi. Biz bu seçimi bize karşı topla tüfekle, dev bütçelerle üstümüze yürüyenlere karşı kazandık. Buradan söylüyorum. Yazıklar olsun. Biraz vefanız olsaydı bunları yapmazdınız. Yapamazdınız.”

Soyer'lerin 31 Mart seçimlerinde halleri böyle olunca delile gerek kalıyor mu?
O zaman Soyer'lere de CHP'den İHRAÇ yakışmaz mı?

Soyer'lerin CHP'den ihraç edilmeleri gerektiğini savunduğumuz haberimiz: 

67170.jpg

Soyer çifti hangi yüzle Seferihisar'a gelebilecek? Soyer çifti hangi yüzle Seferihisar'a gelebilecek?

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum