CHP'de Genel Başkan hakkında 'DALGA' geçmek serbest mi? Buyurun o zaman Tire Meclisine...

CHP'de Genel Başkan hakkında 'DALGA' geçmek serbest mi? Buyurun o zaman Tire Meclisine...

CHP'li Tire Belediyesi Meclis Üyesi Gökhan Hızlı, Tire Belediye Meclisi'nde adeta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "Tİ"ye aldı! Meclis Üyesi Hızlı, öyle bir dalga geçti ki; İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Atakan Duran bile "buz" kesti!

A+A-

Anlaşılan; Tire CHP üyesi olan sosyal medya kullanıcısı Erhan Elibol, Facebook hesabından önceki gün yapılan Tire Belediyesi Meclisi'nde yaşanan ve akıllara durgunluk verecek "DALGA GEÇME", "ALAYA ALMA", "Tİ GEÇME" olayını yazarak paylaştı! 

Elibol'un paylaşımı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'da yaptığı konuşmada geçen ve çiftçilere yönelik elektrik projesini içeriyor ve CHP Tire Meclis Grubu'nun Kılıçdaroğlu'nun enerji projesine yönelik verdikleri önergenin gündeme alınmasını istemelerinden sonra CHP'li Meclis Üyesi (Aynı zamanda Siyasi Başkan Yardımcısı) Gökhan Hızlı, konuşmaya başlıyor! 

CHP'li Meclis Üyesi Gökhan Hızlı öyle bir konuşma yapıyor ki; duyanlar Cem Yılmaz Tire Meclis'ine geldi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile kafa buluyor sanacak!

Hazır laf sosyal medyadan açılmışken... Malumunuz; rahmetli Bekir Coşkun ve Yılmaz Özdil'in Kılıçdaroğlu'nu eleştiren yazılarını sosyal medya hesaplarından paylaşan onlarca, yüzlerce CHP üyesi kapının önüne konulmuştu... Bugün bile özellikle "Guguk Kuşu" başlıklı Yılmaz Özdil'in yazısını paylaşan CHP'li üyelerin kapı önüne konulacağının garantisini verebiliriz!  

Patenti bize ait olsa da; isteyen kızan yerlerine buz bassa da CHP'ye hakim olan anlayışın adı: "Aşiret Kültürü"dür..!

CHP'nin düzlüğe çıkması için başta Kılıçdaroğlu ve ekibinden kurtulmak zorundadır! Ha... Mart ayına kadar neler olur orasını bilemiyoruz ama; "Şato" diyen Kemal Karataş'lar, "FETÖ" diyen Yılmaz Ateş'ler, "File" diyen Hatice Zeybek Uslu'lar (...) sorgusuz sualsiz saatler, günler içinde YDK tarafından partiden atılıyorlarsa; partisinin Genel Başkanı ile dalga geçen Tire Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Gökhan Hızlı içinde; başta CHP Tire ilçe, CHP İzmir İl ve CHP Genel Merkezi'nin bir yaptırımı olmalıdır diye düşünüyoruz!  

Yoksa bu soyadı gibi "hızlı" olan Meclis Üyesi Gökhan, Kılıçdaroğlu'nun her İzmir'e gelişinde maazallah verir eline elektro gitarı, çaldırtır "Oooo Mastika, Mastika"yı... Bizden söylemesi! 

Bakalım İl Başkanı Deniz Yücel bu durum karşısında ne yapacak? Genel Başkan hakkında dalga geçmek, alaya almak suç değilse; o zaman çalsın elektro gitarlar, oynasın CHP'li siyasiler...

Ooooo Mastika Mastika... Alayım Meclis Üyeme bir şişe soğuk füzyon... Ooooo Mastika Mastika...        Tire'de önüne çıkan CHP'liye versin elektriği... Ooooo Mastika Mastika... Elektrik fazla mı geldi... Ooooo Mastika Mastika... Gitsin Genel Merkezine... Ooooo Mastika Mastika...       

İŞTE O ŞOK PAYLAŞIM VE VİDEOLAR:     

Erhan Elibol

03.01.2022 tarihli Tire Belediye Meclis Toplantısı 1. oturumunda yaşanan olay üzücü ve bir o kadar da düşündürücüydü!

12 Aralık 2021 günü CHP genel başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU'nun Şanlıurfa mitinginde Büyükşehir belediyesinin CHP li olduğu taktirde, sınırlarında yaşayan çiftçilere elektrik faturası bedelini belediyelerce ödeyeceği vaadinde bulunuldu. Dün gece meclis toplantısında bu söze istinaden haklı olarak bir siyasi parti grubu da önerge vererek bu isteğin kapsama alınmasıni istediler. Tire Belediyesi CHP'li meclis üyesi ve aynı zamanda Tire Belediyesinin siyaseten atamış olduğu Belediye Başkan yardımcılığı görevini yürüten Gökhan HIZLI adeta dalga geçerek "soğuk füzyon çalışmalarını başlatarak elektrik üreteceklerini, çiftçilere bedava elektrik vermekle kalmayıp, Tire halkına bedava elektrik vereceğini, hatta hatta millete elektro gitar verip eğlenmelerini sağlayacaklarını" söyleyerek Tire halkı ve bağlı bulunduğu siyasi partinin genel başkanıyla alay etmiştir. Bu konumlara Tirelilerin oyu ile gelen bir kişinin bu tarz söylemlerini doğru bulmuyorum. Bir Tireli vatandaş olarak bu açıklamayı ciddiyetsiz ve lakayt buluyorum .Tire Halkı ile alay ettiği için kendisini kınıyorum..

Sayın Gökhan Hızlı:

1) Tire Belediyesinden aldığınız 15 bin lirayı bulan Başkan yardımcısı maaşını Tirelilerin ödediği vergiler sayesinde alıyorsunuz.

2)Tire Belediyesinin 2 yıl önce "Güneş enerjisinden elektrik üretme" projesi için Türk Lirası olarak bankadan çekilen 7 milyonu bulan krediyi, döviz hesabına yatırmak yerine projeyi hayata gecirseydiniz zor ve muhtaç olan hanelere elektrik giderlerini üstlenmiş olurdunuz. Soğuk füzyonu siz nükleer fizikçiler bırakın, kendi işinizi yapın.

3)TİRE 'de mevcut belediye de yönetici vasfinda olan tek Tireli sizsiniz. Bu nedenden dolayı onurumuz, gururumuzsunuz. Tirelilerle dalga geçer gibi lütfen bu tarz konuşmayınız.

4)Tire Halkı, Nisan 2024'de yönetiminizin veda şarkısını çoktan besteledi siz de Elektro gitarla mı çalarsanız kendiniz karar verirsiniz...

Erhan ELİBOL 04.01.2022

123-001.png124.png

CHP'yi Ankara'dan ciddi ciddi yönetenler; bakıverin gari, büyo Meclis Üyeniz ne deyo!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.