CHP Söke İlçe Başkanı Özcan'ın H.Y. açıklaması ve soru işaretleri!

CHP Söke İlçe Başkanı Özcan'ın H.Y. açıklaması ve soru işaretleri!

CHP Söke İlçe Başkanı Özcan'ın açıklamasına göre; bu durumda H.Y. CHP Söke İlçenin eski Başkan Yardımcısı oluyor!

A+A-

CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan'ın açıklaması şu şekilde; "Kamuoyuna; Bazı yerel basın yayın organlarında çıkan haberler neticesinde CHP Söke İlçe Örgütü olarak bu açıklamayı yapmak ihtiyaç olunmuştur. Haberlere konu olan kişinin Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkan Yardımcılığı gibi bir görevi bulunmamaktadır. Ayrıca aynı kişinin Cumhuriyet Halk Partisi yönetim kurulu üyeliği 8 Mart 2021 tarihinde son bulmuştur. Yaşanan olayların akabinde Partimiz ile üyelik ilişkisi sonlandırılmıştır. Partimizin adını asılsız olarak haberlerine konu eden basın kuruluşları hakkında yasal hakkımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygı ile bildiririm."

CHP Söke İlçe Başkanı Özcan'ın açıklamasına göre; bu durumda H.Y. CHP Söke İlçenin eski Başkan Yardımcısı oluyor!

Bu durumda; H.Y.'nin üyeliğinin de bu olaydan sonra sonlandırıldığına göre; 6 Mayıs'ta bu olay yaşanmamış olsaydı H.Y. hala CHP Söke'nin üyesi olmayacak mıydı?

Ne diyor başkan Özcan, "Yaşanan olayların akabinde Partimiz ile üyelik ilişkisi sonlandırılmıştır." bu cümleden şu anlaşılıyor; olay basına düştükten sonra H.Y.'nin üyeliğine son verdik! Başkan Özcan'ın yaptığı açıklamanın samimi olması adına; H.Y. 6 Mayıs'ta mı partiden atılmıştır yoksa; olay basına düştükten sonra mı atılmıştır? Bu yönde ilçede yapılan işlemlerin (Alınan karar) belgesi neden kamuoyu ile paylaşılmıyor? CHP Söke'nin sosyal medya hesapları yok mu? Buyursunlar oradan H.Y.'in atılmasıyla ilgili belgeleri bir güzel paylaşıversinler! Daha inandırıcı olmaz mı?

Haydi başkan Özcan, yapacağınız bir tıklık iş!

Öte yandan Aydın BŞB'nin aracında uyuşturucu maddelerle yakalanan H.Y. ve sevgilisinin idrar testlerinin pozitif çıktığı belirtildi!

Ayrıca Aydın halkının taşeron işçi, koordinatör Fatih Akkentli'nin elemanı H.Y. hakkında açıklama yapmasını beklediği bildirildi!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.