CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı H.Y. Aydın BŞB'nin resmi arabasında kadın arkadaşıyla 'pudra şekeri' ile yakalandı!

CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı H.Y. Aydın BŞB'nin resmi arabasında kadın arkadaşıyla 'pudra şekeri' ile yakalandı!

CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı H.Y., 'motor' diye tabir edilen arkadaşlarıyla Aydın Büyükşehir Belediyesinin resmi arabasında uyuşturucu maddelerle yakalandı!

A+A-

"Taciz ve tecavüzlerin partisi haline gelen CHP’de skandalların ardı arkası kesilmiyor. Aydın Büyükşehir Belediye Personeli ve Söke İlçe Başkan yardımcısı Halil Yıldırım, resmi plakalı araçta yapılan polis aramasında üzerinde kokain ve esrarla yakalandı.

Parti içinde yaşanan taciz ve tecavüz skandallarıyla çalkalanan CHP’de gün geçmiyor ki bir başka rezalet ortaya çıkmasın. İstanbul Maltepe ve Ümraniye teşkilatlarındaki tecavüzlere sessiz kalıp yaşananların üzerini örtme gayretine giren İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun pişkin tavrı hafızalardaki yerini hala korurken, Aydın polisinin düzenlediği operasyon bir başka skandalı gözler önüne serdi.

RESMİ PLAKALI ARAÇTA KOKAİN VE ESRARLA YAKALANDI     

Cumhuriyet Halk Partisi Söke İlçe Başkan yardımcısı, aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi personeli olan Halil Yıldırım, çalıştığı kuruma ait 34 DPM 687 plakalı resmi araçta yapılan aramada üzerinde kokain ve esrar maddesiyle yakalandı. Polisin teknik takibi sonucu durdurulan araçta CHP’li Söke İlçe Başkan yardımcısı Halil Yıldırım’ın yanı sıra M.E. isimli kadın ile A.M.Ö isimli şahıs gözaltına alındı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yakınlığıyla bilinen Halil Yıldırım’ın üst aramasında 0,07 gram kokain ile 0.08 gram esrar maddesine rastlandı. CHP’li Başkan Yardımcısı ve beraberindeki 2 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Halil Yıldırım, M.E. ve A.M.Ö., uyuşturucu madde kullanmak suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun, belediyeye ait resmi plakalı araç içinde uyuşturucuyla yakalanan personeli hakkında nasıl bir tavır alacağı da merakla bekleniyor."

Aydın Manşet'in haberi aynen yukarıdaki gibi! https://www.mansetaydin.com/haber/7069199/aydin-chpde-skandal

CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Aydın BŞB'nin Batı Koordinatörü olan şahıs Fatih Akkentli'nin de "sağ kolu" bu şahısın ne olduğuna bilmeyecek kadar Başkan Çerçioğlu ve Akkentli saf mıdır?

Böylesine tipler için "pislik" kelimelerinin bile hafif kalacağı ortadayken; Çerçioğlu'lar ve Akkentli'ler CHP'ye, kentlerine, halka ne gibi artı değerler katabilir?

Telegram Haber, 15 gündür ASKİ Çetesini yazıyor... Peki, ASKİ Çetesi'nin içinde de böylesine pislik ilişkilere bulaşmış, yürütenler yok mudur?

Yasak aşk; uyuşturucuya bulaşanlar! 

Merak buyurmasılar saygıdeğer Başkan Çerçioğlu, yeni haftada şok dosyaları açıyoruz! 

Temsil, kimler yasak aşklarının meyvesini Söke'de aldırttı?

Ayrıca; Aydın BŞB'de asgari ücretten yollara kilit parke döşemede işçi olan bu H.Y., nasıl oluyor da Aydın BŞB'nin resmi arabasıyla fink atabiliyor? 

Kaynaklarımızdan gelen bilgilere göre; bu H.Y. adlı Aydın BŞB'nin kilit parke döşeme işçisi ve CHP Söke İlçe Başkan Yardımcısı olan şahıs H.Y., her hafta Didim'in ve Kuşadası'nın barlarında 10-15 bin lira yiyebiliyor?   

185fef72-920c-4838-90e5-45c4f33f34e0.jpg

35c90981-9570-474e-8535-a0dda0252fee.jpg

036391c9-b37c-47b4-bdc2-8c1f1c60d207.jpg

9567d9ea-32a1-4206-85d3-8c1c38f551a1.jpg

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.