CHP Menemen üyeleri, Menemen'e 'hak', 'hukuk', 'adalet' getirmek için bundan böyle Biden'a mı Putin'e mi gidecekler?

CHP Menemen üyeleri, Menemen'e 'hak', 'hukuk', 'adalet' getirmek için bundan böyle Biden'a mı Putin'e mi gidecekler?

CHP Menemen ilçe üyelerinden Kılıçdaroğlu'na ikinci bir dosyanın daha gönderildiği ortaya çıktı! İl Başkanı Deniz Yücel'in çifte standart yönetim anlayışını, Menemenliler Kılıçdaroğlu'na değil de Merkel'e, Putin'e, Biden'a mı anlatacaklar?

A+A-

CHP'de her hangi bir kademede yöneticiyseniz... Özellikle de 3 tavuğu sulu dereye sulamaya götürmekten bile acizseniz; biliniz ki hiç bir güç sizi yerinizden edemez!  Hele ki; bir de 3 öğün ağzınızda "hak", "hukuk", "adalet" gibi kavramları geveliyorsanız, değmeyiniz o zaman keyfinize! 

Bilindiği üzere; Menemen Başkanvekilliği seçimlerini CHP kaybedince; CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel faturayı CHP Menemen İlçe Yönetimine çıkarıp, görevden almıştı...

Bu gelişmenin ardından CHP Menemen İlçe örgütü CHP Genel merkezini aydınlatmak adına çok geniş kapsamlı bir dosya/rapor hazırlayıp sunmuştu. Ardından CHP Menemen İlçe örgütünün hazırladığı rapor CHP MYK'sında ele alınmıştı. Rapor hakkında CHP MYK'sından doğru dürüst bir karar çıkmamasının yanında; neredeyse raporu hazırlayanlar partiden atılma noktasına geliyorlardı! CHP MYK'sı, Menemen İlçe örgütünü hayretlere ve şaşkınlığa sürüklerken, bu defa İl Başkanı Yücel'in görevden alınması yönünde 2. bir raporun daha hazırlanıp CHP Genel Merkezine teslim edildiği bildirildi!

Hak, hukuk, adalet arayışlarını kesintisiz CHP Genel Merkezi nezdinde sürdüren CHP Menemen ilçe üyeleri, hazırladıkları raporun ekine, CHP'den istifa eden Menemen Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Ünal'ın Bağımsız Meclis Üyesi olarak Meclis'te yaptığı konuşmanın video CD'sini de koymuşlar! 

Menemen'in kaybedilmesiyle adeta koltuğu CHP Genel Merkezi tarafından daha sağlamlaştırılan İl Başkanı Yücel ile İBBB Tunç Soyer'in dün Torbalı seçimlerindeki performanslarını binlerce kişi canlı yayında izledi! 

Torbalı seçimlerinde yaşanılanları "Demokrasiye sürülmüş kara leke" olarak değerlendiren Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'yi, CHP'nin Efsane İl Başkanı (Şato demekten partiden atılan) Kemal Karataş'ta bugün sosyal medya hesabından paylaştığı yazısında, "tam bir organize suç" şeklinde yorumlamıştı. 

Karataş, İl Başkanı Yücel'i partinin başını belaya sokmakla suçladığı yazısında, oy kullanan meclis üyelerinin aldıkları talimatla "kanıt" olsun diye çektikleri fotoğrafların yasaya göre suç olduğunu savunmuş, Meclis'te bulunan CHP İl Başkanı Yücel'in, İBBB Soyer'in ve Meclis Üyelerinin suç işlediklerini öne sürüyordu!

Menemen skandallar zincirinin ardından koltuğu CHP Genel Merkezi tarafından adeta betopanla sağlamlaştırılan İl Başkanı Yücel'in bu taze Torbalı skandalı hakkında CHP Genel Merkezinin ne yapacağı İzmir'de merak konusu oldu!

Ne dersiniz Menemen CHP ilçesi üyeleri hak, hukuk, adalet aramak için yanlış kapıya mı gidiyorlar?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na değil de hazırladıkları raporları, Merkel'e, Putin'e, Biden'a sunmuş olsalardı çoktan Menemen CHP'ye hak, hukuk, adalet gelir miydi?

Bakalım CHP MYK'sı bu ikinci Menemen raporu hakkında yine Menemenlileri yanıltmayıp, İl Başkanı Yücel'in koltuğunu biraz daha sağlamlaştırmak için betopanlamaya devam edecek mi?

İŞTE 2. MENEMEN RAPORUNDAN 2 BELGE: 

a386de7e-6ef8-4483-8d15-ecfa2f570bcf.jpg

1a6be751-a7eb-4cf8-8bd0-f18338798bde.jpg

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.