CHP Konak e. ilçe başkanı Yılmaz, korkmayın dedi ve ekledi: "Genel başkanın mutlaka değişmesi lazım!"

CHP Konak e. ilçe başkanı Yılmaz, korkmayın dedi ve ekledi: "Genel başkanın mutlaka değişmesi lazım!"

CHP Konak e. ilçe başkanı Ali Yılmaz, CHP Karabağlar ilçe kongresinde yaptığı konuşmada; Kılıçdaroğlu'nun Y-CHP zihniyetini yerden yere vurdu! Delegasyona seslenen Yılmaz, korkmayın dedi ve ekledi: Yepyeni bir genel başkanla yerel seçimlere gitmeliyiz...

A+A-

Ben önceki dönem Karabağlar/Konak ilçe başkanı Ali Yılmaz, CHP Karabağlar ilçe kongresinde söz aldı ve KK'nın CHP'yi ne hale getirdiğini bir bir anlatı!

Yılmaz, KK döneminde parti emekçilerinin dışarıda bırakıldığını, gerici Ekmeleddin'in KK tarafından dayatıldığını savundu...

İşte Yılmaz konuşmasındaki o bölümler:  
"Bugün bu kürsüde söz aldım çünkü Karabağlardaki arkadaşlarımla düşüncemi paylaşmak istiyorum. Çünkü partimizde demin anlatıldı baştan sona da izledim gerçeği hiç kimse anlatmadı. Parti içi gelişmeleri hiçbir arkadaşımız anlatmadı. Gerçekten umutla partiye kaydolan arkadaşların hepsi ama hepsinin bir umudu vardı. Partiyi iktidara getirmek! Biz partiyi iktidara getirmek için bundan 23 yıl önce ilçe başkanlığı yaptığım o dönem parti barajın altında kalmıştı. O zaman yüzde 8.5 oranında oy almıştı partimiz. Partinin bugünkü milletvekili olan ve parti meclis üyesi olan DSP’nin Konak İlçe Başkanıydı bizim partiyi aşağılıyordu. Biz ise partiyi savunuyorduk. Ama o arkadaşımız şimdi milletvekili partiye emek edenler dışardalar. Hepsi dışarda. Bunları niye anlatıyorum?  Partimizde bir anlayış gelişti. Bu anlayış sizlerin karar vermesi değil partiyi ele geçiren bir zümrenin bir anlayışın kendi milletvekillerini kendi belediye başkanlarını kendi meclis üyelerini yakınlarını tayin etmekte.

Ve şimdi tartışılıyor çok önemli bir yüzyılın seçimini kaybettik. Şimdi tartışılıyor tüzük tartışılıyor. Demin burada da arkadaşlar her iki grubu izledim, üzüntüyle izledim her iki grup da blok listeyi onayladılar. Hiç kimse kalkıp buna karşı çıkmadı. Korkmayın arkadaşlar! 3 saat daha emek verin buradakileri çarşaf listeyle seçin. İşte bu anlayış değişmediği sürece partimizin iktidara gelmesi mümkün değildir. Partimizin sol kanadı yok oldu. Emeği savunan arkadaşlar yok oldu.

Daha önce sayın Baykal ele geçirmişti Tek Adam anlayışını sürdürüyordu , şimdi de Sayın Kılıçdaroğlu Tek Adam anlayışını sürdürüyor. Hiçbir şekilde ama hiçbir şekilde örgütü olaya katmıyorlar. Hiçbir şekilde sözün kararın yetkinin sizde olduğunu savunmuyorlar. Emeği kim ele geçirir ise işte belediyeleri kim ele geçirirse ona bağlı örgütler çıkıyor örgütler. Bunları burada anlatacağız. Nasıl bugün Tayyip’e kızıyoruz iktidarın bütün nimetlerini kullandı, kazandığımız bir seçimi kazanmış gibi gösterdi. Biz ne yaptık? Referandumda kazandı mı arkadaşlar? Genel Başkanımız elini masaya vurup da tanımıyorum demedi, diyemedi! Bunu deseydi umudumuz artacaktı. Ekmeleddin gibi bir gerici faşist insanı bize kabul ettirmeye kalktı.

İşte bundan dolayı bu dönemde sokakta insanlar diyor ki; Genel Başkanın mutlaka değişmesi lazım”    Biz de bu kongrelerde mutlaka yepyeni bir genel başkanla yerel seçimlere gitmeliyiz. Hepinize saygılar sunarım. Sağ olun var olun..."

Yılmaz'ın videosu: 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.