CHP İzmir'de Deniz Yücel'le harikalar yaratıyor! İlçe kongresini istedi, disipline sevk edildi...

CHP İzmir'de Deniz Yücel'le harikalar yaratıyor! İlçe kongresini istedi, disipline sevk edildi...

Yılın son günlerinde CHP İzmir'de 'BOL DEMOKRASİ'nin örnekleri yaşanılıyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun en güvendiği isimler arasında yer alan İl Başkanı Deniz Yücel, örgütte sesini çıkarana adeta demokrasi menüleri sunuyor. En son Torbalılı Aslan

A+A-

Yaptığı açıklamalarla kongre talep eden CHP eski İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Arslan, kesin ihraç talebi ile disipline sevk edildi

CHP İzmir İl Yönetimi haftalık olağan toplantısını bu akşam gerçekleştirdi. Toplantıda, görevden alınan CHP Torbalı İlçe Yönetiminde görev alan, görevden alınmasına tepki gösteren ve kongre çağrısı yapan Hüseyin Arslan’ın partiden ihracı gündeme geldi. CHP İzmir İl Yönetimi’ne kongre çağrısı yapan Hüseyin Arslan, İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Arslan, geçtiğimiz ay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüşmüştü.

CHP’YE SEÇİM KAZANDIRAN İSİMLERİN BAŞINDA GELİYOR

Torbalı’nın sevilen iş insanlarından olan Hüseyin Arslan, 2019 yerel seçimlerinde oldukça aktif bir rol üstlendi. Partide yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde İl Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Arslan, CHP’nin kazandığı 2019 yerel seçimlerinde yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çekmişti. Parti tabanında önemli bir karşılığı olan Arslan’ın, ihraç edilmesi durumunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tekrar görüşmesi bekleniyor.

YÜCEL, PARTİ TABANINDA ELEŞTİRİLERİN ODAĞINDA

Sadece Torbalı’da değil, İzmir’in diğer ilçelerinde de eleştirilerin odağında bulunan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, tartışmalı kararlar almaya devam ediyor. Parti tabanında yoğun bir şekilde eleştirilen Yücel, kendisine yönelik yapılan şahsi eleştirilere karşı partinin Disiplin Kurulu’nu harekete geçirerek tepkileri bastırıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.